50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Novi broj časopisa CIT

12. 8. 2014.

Objavljen je novi broj časopisa CIT Journal of Computing and Information Technology. Ovaj broj sadrži pet radova znanstvenika iz pet zemalja koji su prihvaćeni u elektroničkom recenzentskom postupku.

Prvi rad pokriva područje modernih paradigmi u distribuiranom računalstvu, dok je tema drugog rada prijedlog za proširenje zajednice korisnika koji mogu obraditi specifične podatke korištenjem dostupnih biblioteka s otvorenim pristupom. Ostala tri rada obuhvaćaju teme od novih metoda u suradničkim sustavima preporučivanja, nove tehnike za formiranje grupa instruktora u inteligentnim sustavima učenja, te konačno, procjene tehnika za upravljanje rizicima u fazi analize projekata za razvoj softvera. Više informacija o časopisu kao i puni tekst članaka možete naći na adresi http://cit.srce.unizg.hr/ te na portalu Hrčak.

Izdvojena događanja Srca

lip 16

16. lipnja organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

lip 18

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 18. 6. 2021., s početkom u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 23

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a - tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 23. 6. 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 28. 6. 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.