Novi ciklus on-line tečajeva EUCIP Core

27. 1. 2012.

Srce započinje s održavanjem novog ciklusa on-line tečajeva prema programu EUCIP Core. Prvi tečaj EUCIP A) Planiranje: Uporaba i upravljanje informacijskim sustavima počinje u ponedjeljak, 5. ožujka 2012. godine.

Srce kao jedan od ovlaštenih obrazovnih i ispitnih centara za program EUCIP Core održava niz od tri on-line tečaja od kojih svaki obrađuje po jednu od cjelina programa EUCIP Core:

  • EUCIP A) Planiranje: Uporaba i upravljanje informacijskim sustavima
  • EUCIP B) Izgradnja: Razvoj i implementacija informacijskih sustava
  • EUCIP C) Provedba: Funkcioniranje informacijskih sustava i podrška.

Tečajevi obuhvaćaju osnovna znanja potrebna profesionalnim informatičarima te mogu poslužiti i kao priprema za polaganje istoimenog certifikata.

S obzirom na to da se tečajevi održavaju putem sustava za udaljeno učenje polaznici ih mogu pohađati s bilo koje lokacije na kojoj postoji pristup internetu, kao i u vremenu koje im najviše odgovara.

Svaki od tečajeva traje pet tjedana. Polaznicima je tijekom pohađanja tečajeva na raspolaganju mentor, a ukupno očekivano vrijeme potrebno za svladavanje čitavog programa EUCIP Core iznosi 400 sati.

Više informacija možete pronaći na stranici Tečajevi za EUCIP Core.

Izdvojena događanja Srca

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.