Novi ciklus on-line tečajeva EUCIP Core

3. 12. 2014.

3. veljače 2014. godine započinjemo s održavanjem novog ciklusa tečajeva EUCIP Core. Obrazovni program za EUCIP Core sastoji se od tri on-line tečaja:

  • A) Planiranje: Uporaba i upravljanje informacijskim sustavima
  • B) Izrada: Razvoj i implementacija informacijskih sustava
  • C) Provedba: Funkcioniranje informacijskih sustava i podrška.

EUCIP (European Certification of Informatics Professionals) je sustav certificiranja profesionalnih informatičara kojeg je razvio CEPIS (Council of European Professional Informatics Societies).
Nositelj ovlaštenja za provedbu programa EUCIP u Hrvatskoj je Hrvatski informatički zbor (HIZ). Tečajevi se održavaju putem sustava za e-učenje, a svaki od njih traje po pet tjedana.
Polaznicima je tijekom pohađanja tečajeva na raspolaganju mentor. Više informacija o tečajevima EUCIP Core (opis tečajeva, cjenik) moguće je pronaći na web-stranici http://www.srce.unizg.hr/eucip-core.  A ako ste zainteresirani za polaganje ispita, više informacija o EUCIP-ispitima (cjenik, termini održavanja) možete pronaći na web-stranici http://www.srce.unizg.hr/eucip.

Izdvojena događanja Srca

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.