Novi on-line tečaj

17. 1. 2014.

Na popisu dostupnih on-line tečajeva od sada se nalazi i tečaj "ECDL AM4: Proračunske tablice – napredna razina (Excel 2010)".  

Tečaj je namijenjen polaznicima koji se žele upoznati s naprednim mogućnostima programa Excel 2010 - naučiti koristiti napredne tehnike za oblikovanje podataka i grafikona, upravljati bazama podataka i tablicama, izrađivati proračune pomoću funkcija i analizirati podatke. Sadržaj tečaja prilagođen je naprednom programu ECDL AM4: Napredne proračunske tablice. On-line tečaj nije mentoriran stoga mu polaznici mogu pristupati u bilo koje vrijeme i tempom koji im odgovara.   Za pohađanje on-line tečajeva Srca mogu se prijaviti svi članovi akademske zajednice (studenti, nastavnici i djelatnici visokih učilišta i javnih instituta), te drugi zainteresirani polaznici. Tečajevima se pristupa putem sustava za udaljeno učenje na adresi lms.srce.hr.  

Više o on-line tečajevima možete saznati na stranici on-line tečajeva.

Izdvojena događanja Srca

lis 23

Natjecanje Copernicus Hackathon održat će se u Srcu 23. i 24. listopada 2019. godine u okviru Copernicus programa u organizaciji Geodetskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

lis 28

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a – tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 28. 10. 2019., u 9:00 sati.
Prijave su u tijeku.

stu 07

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u četvrtak, 7. 11. 2019. od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

stu 11

Želite li ovladati uporabom programa PowerPoint i naučiti izraditi "moćne" prezentacije? Prijavite se na besplatnu radionicu koja se održava u ponedjeljak,  11. 11. 2019., od 16:30 sati. Prijave su u tijeku.