Novi on-line tečaj

17. 1. 2014.

Na popisu dostupnih on-line tečajeva od sada se nalazi i tečaj "ECDL AM4: Proračunske tablice – napredna razina (Excel 2010)".  

Tečaj je namijenjen polaznicima koji se žele upoznati s naprednim mogućnostima programa Excel 2010 - naučiti koristiti napredne tehnike za oblikovanje podataka i grafikona, upravljati bazama podataka i tablicama, izrađivati proračune pomoću funkcija i analizirati podatke. Sadržaj tečaja prilagođen je naprednom programu ECDL AM4: Napredne proračunske tablice. On-line tečaj nije mentoriran stoga mu polaznici mogu pristupati u bilo koje vrijeme i tempom koji im odgovara.   Za pohađanje on-line tečajeva Srca mogu se prijaviti svi članovi akademske zajednice (studenti, nastavnici i djelatnici visokih učilišta i javnih instituta), te drugi zainteresirani polaznici. Tečajevima se pristupa putem sustava za udaljeno učenje na adresi lms.srce.hr.  

Više o on-line tečajevima možete saznati na stranici on-line tečajeva.

Izdvojena događanja Srca

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.