Novi online tečaj Kako provesti online nastavu uz pomoć webinara

9. 1. 2023.

Digitalna značka online tečaja

Centar za e-učenje Srca pripremio je novi online tečaj naziva „Kako provesti online nastavu uz pomoć webinara “.Cilj je tečaja pomoći nastavnicima u osmišljavanju i pripremi predavanja koje će održati putem sustava za webinare. Tijekom tečaja nastavnici će se upoznati s radom u videokonferencijskim sustavima Srca. Osim toga, objašnjeno je i kako se koristi rad u Skupinama (Breakout Rooms), kako se pregledavaju izvještaji koji nastavnicima omogućuju detaljan uvid o održanom webinaru te su dani korisni savjeti i preporuke za izradu interaktivnog webinara.

Tečaj je dostupan putem sustava za online tečajeve Centra za e-učenje, a pristupiti mu se može nakon prijave elektroničkim identitetom iz sustava AAI@EduHr.

Tečaju se može pristupati vremenski neograničeno, tempom koji nastavniku najbolje odgovara.

Ilustracija online tečaja


Izdvojena događanja Srca

velj 07

Želite naučiti raditi s besplatnim alatima za grafički dizajn? Prijavite se na tečaj koji se održava u online okruženju uz vodstvo predavača, a započet će u utorak, 7. veljače 2023. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

velj 13

Ako se želite naučiti služiti programom Excel kako biste izradili i uredili svoje proračunske tablice, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 13. veljače 2023., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku. 

Ožu 03

BSidesZagreb, međunarodno okupljanje stručnjaka iz područja informacijske sigurnosti održat će se 3. ožujka 2023.

Ožu 06

Sveučilišni računski centar i ove će se godine uključiti u obilježavanje međunarodnog Tjedna otvorenog obrazovanja koji će se održati od 6. do 10. ožujka 2023.

Ožu 28

Srce od 28. do 30. ožujka 2023. organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2023, ujedno i završnu konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO.