50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Novi seminar Srca za IT specijaliste: "Uvod u razvoj i uporabu chatbot tehnologije"

6. 11. 2020.

Srce organizira seminar za IT specijaliste "Uvod u razvoj i uporabu chatbot tehnologije" koji će se održati u petak 13. studenog 2020. godine s početkom u 10 sati.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, seminar će se održati online u trajanju od 1 sata. Seminar je besplatan i otvoren za sve zainteresirane.

Za sudjelovanje na seminaru potrebno se prijaviti popunjavanjem obrasca

Nakon uvodnog upoznavanja s pojmom chatbot, polaznici će se upoznati s nekoliko primjera uporabe te tehnologije u praksi.

Kroz demonstraciju prikazat će se proces pripreme vlastitog chatbot rješenja uporabom tehnologije Tidio, točnije:
a) prilagodba postojećih predložaka za vlastite potrebe
b) primjer razvoja novog chatbota ispočetka.

Naposljetku, prikazat će se integracija pripremljenih chatbotova u vlastita web rješenja.

Pristupiti virtualnoj sobi možete na dva načina:

  • uporabom svojeg AAI@EduHr elektroničkog identiteta (ako ga posjedujete) ili
  • kao gost: Ako se prijavljujete kao gost, potrebno je prilikom prijave upisati svoje ime i prezime.

 

Vizual seminara


Izdvojena događanja Srca

Ožu 04

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u četvrtak, 4. 3. 2021., s početkom u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

Ožu 08

Ako žele nadograditi i upotpuniti svoje znanje i postati izvrstan korisnik programa Excel, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 8. 3. 2021. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

Ožu 10

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a – tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 10. 3. 2021. u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

Ožu 17

U prvom tečaju Linux akademije upoznajte se s administracijom Linux poslužitelja. Online tečaj uz vodstvo predavača počinje 17. 3. 2021. u 9 sati.