Novi tečaj Excela - za eksperte i one koji će to tek postati

3. 1. 2019.

Od prosinca se na popisu tečajeva nalazi i tečaj "Proračunske tablice - ekspertna razina (Excel 2016)", kao nadogradnja na već ranije dostupne tečajeve o uporabi Excela. Tečaj je prvenstveno namijenjen "Exceloljupcima", tj. onima koji se svakodnevno služe programom Excel na naprednoj razini te žele nadograditi i upotpuniti svoje znanje kako bi postali izvrsni korisnici programa.

Na ovom tečaju polaznici će se upoznati sa složenijim mogućnostima oblikovanja podataka, upoznati s formulama i funkcijama za izvođenje naprednih i specifičnih proračuna, rješavati probleme s formulama, upravljati dijeljenim radnim knjigama, izvršavati analize podataka, napraviti napredne zaokretne tablice. Polaznici će također naučiti umetati objekte i njima upravljati te će naučiti kako pojedinim metodama ubrzati i pojednostaviti rad u programu.

Preduvjet za pohađanje ovog tečaja je poznavanje sadržaja tečajeva "Proračunske tablice (Excel 2016)" i "Proračunske tablice - napredna razina (Excel 2016)" te iskustvo u svakodnevnom radu s programom Excel.

Tečaj traje 16 školskih sati, a održava se kroz četiri dana po četiri školska sata. Ovaj mjesec je na rasporedu od 28. do 31. siječnja (ponedjeljak-četvrtak), od 17:30, u učionici Srce-B.

Više informacija o tečaju možete pronaći na stranici s opisom tečaja, a za dodatne informacije možete nam se javiti na adresu edu [at] srce.hr. Prijava na tečaj obavlja se putem sustava za prijavu na tečajeve.


Izdvojena događanja Srca

ruj 01

Svake godine u rujnu organiziramo niz predavanja namijenjenih novim studentima Sveučilišta u Zagrebu.

ruj 19

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati 19. 9.  2019. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku!

ruj 23

Od 23. do 27. rujna održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

ruj 24

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 24. 9. 2019. su u tijeku.

lis 14

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 14. 10. 2019. u 9 sati. Prijave su u tijeku.