Novi tečaj Excela - za eksperte i one koji će to tek postati

3. 1. 2019.

Od prosinca se na popisu tečajeva nalazi i tečaj "Proračunske tablice - ekspertna razina (Excel 2016)", kao nadogradnja na već ranije dostupne tečajeve o uporabi Excela. Tečaj je prvenstveno namijenjen "Exceloljupcima", tj. onima koji se svakodnevno služe programom Excel na naprednoj razini te žele nadograditi i upotpuniti svoje znanje kako bi postali izvrsni korisnici programa.

Na ovom tečaju polaznici će se upoznati sa složenijim mogućnostima oblikovanja podataka, upoznati s formulama i funkcijama za izvođenje naprednih i specifičnih proračuna, rješavati probleme s formulama, upravljati dijeljenim radnim knjigama, izvršavati analize podataka, napraviti napredne zaokretne tablice. Polaznici će također naučiti umetati objekte i njima upravljati te će naučiti kako pojedinim metodama ubrzati i pojednostaviti rad u programu.

Preduvjet za pohađanje ovog tečaja je poznavanje sadržaja tečajeva "Proračunske tablice (Excel 2016)" i "Proračunske tablice - napredna razina (Excel 2016)" te iskustvo u svakodnevnom radu s programom Excel.

Tečaj traje 16 školskih sati, a održava se kroz četiri dana po četiri školska sata. Ovaj mjesec je na rasporedu od 28. do 31. siječnja (ponedjeljak-četvrtak), od 17:30, u učionici Srce-B.

Više informacija o tečaju možete pronaći na stranici s opisom tečaja, a za dodatne informacije možete nam se javiti na adresu edu@srce.hr. Prijava na tečaj obavlja se putem sustava za prijavu na tečajeve.


Izdvojena događanja Srca

Ožu 28

Srce od 28. do 30. ožujka 2023. organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2023, ujedno i završnu konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO. 

lip 01

U lipnju 2023. organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

ruj 01

U rujnu/listopadu 2023. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

lis 01

Međunarodni Tjedan otvorenog pristupa (Open Access Week) ove godine obilježava se u listopadu 2023.

pro 07

Ove godine 7. prosinca obilježavamo Dan e-učenja.