Novi tečaj Excela - za eksperte i one koji će to tek postati

3. 1. 2019.

Od prosinca se na popisu tečajeva nalazi i tečaj "Proračunske tablice - ekspertna razina (Excel 2016)", kao nadogradnja na već ranije dostupne tečajeve o uporabi Excela. Tečaj je prvenstveno namijenjen "Exceloljupcima", tj. onima koji se svakodnevno služe programom Excel na naprednoj razini te žele nadograditi i upotpuniti svoje znanje kako bi postali izvrsni korisnici programa.

Na ovom tečaju polaznici će se upoznati sa složenijim mogućnostima oblikovanja podataka, upoznati s formulama i funkcijama za izvođenje naprednih i specifičnih proračuna, rješavati probleme s formulama, upravljati dijeljenim radnim knjigama, izvršavati analize podataka, napraviti napredne zaokretne tablice. Polaznici će također naučiti umetati objekte i njima upravljati te će naučiti kako pojedinim metodama ubrzati i pojednostaviti rad u programu.

Preduvjet za pohađanje ovog tečaja je poznavanje sadržaja tečajeva "Proračunske tablice (Excel 2016)" i "Proračunske tablice - napredna razina (Excel 2016)" te iskustvo u svakodnevnom radu s programom Excel.

Tečaj traje 16 školskih sati, a održava se kroz četiri dana po četiri školska sata. Ovaj mjesec je na rasporedu od 28. do 31. siječnja (ponedjeljak-četvrtak), od 17:30, u učionici Srce-B.

Više informacija o tečaju možete pronaći na stranici s opisom tečaja, a za dodatne informacije možete nam se javiti na adresu edu [at] srce.hr. Prijava na tečaj obavlja se putem sustava za prijavu na tečajeve.


Izdvojena događanja Srca

sij 24

„Napredno SIEM rješenje i zaštita IT infrastrukture pomoću Azure Sentinela“

velj 10

Upoznajte tajne programiranja u R-u, jeziku za analizu i vizualizaciju podataka. Prijave traju do 5.2.2020.

velj 17

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 17. 2. 2020. u 9 sati. Prijave su u tijeku. 

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.