Novi tečaj o alatima za upravljanje referencama

2. 5. 2017.

U svibnju ćemo po prvi puta održati tečaj pod nazivom „Osnove rada s alatima za upravljanje referencama“, na kojem će polaznici naučiti kako se koristiti alatima Word, Zotero i Mendeley prilikom izrade i organizacije bibliografskih izvora, umetanja referenci u tekst te uređivanja prikaza bibliografskih referenci prema različitim stilovima. Više informacija o tečaju možete pronaći na stranici s opisom tečaja.

Tečaj traje jedan dan (pet školskih sati), a održat će se u četvrtak, 25. svibnja 2017. godine, od 9 sati, u učionici A.

Pozivamo vas da se na tečaj prijavite putem sustava za prijavu na tečajeve, a za dodatne informacije slobodno nam se obratite putem adrese edu@srce.hr.

 


Izdvojena događanja Srca

ruj 26

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 26. rujna 2022. u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

lis 05

Online radionica "Korištenje računalnog klastera Isabella" održat će se  5. listopada 2022., od  9 do 15 sati, a kao preduvjet za sudjelovanje polaznici moraju proći provjeru znanja u sklopu online tečaja "Linux za korisnike Isabelle".

lis 10

Od 10. do 14. listopada 2022. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.