Novi tečaj o alatima za upravljanje referencama

2. 5. 2017.

U svibnju ćemo po prvi puta održati tečaj pod nazivom „Osnove rada s alatima za upravljanje referencama“, na kojem će polaznici naučiti kako se koristiti alatima Word, Zotero i Mendeley prilikom izrade i organizacije bibliografskih izvora, umetanja referenci u tekst te uređivanja prikaza bibliografskih referenci prema različitim stilovima. Više informacija o tečaju možete pronaći na stranici s opisom tečaja.

Tečaj traje jedan dan (pet školskih sati), a održat će se u četvrtak, 25. svibnja 2017. godine, od 9 sati, u učionici A.

Pozivamo vas da se na tečaj prijavite putem sustava za prijavu na tečajeve, a za dodatne informacije slobodno nam se obratite putem adrese edu [at] srce.hr.

 


Izdvojena događanja Srca

ruj 01

Svake godine u rujnu organiziramo niz predavanja namijenjenih novim studentima Sveučilišta u Zagrebu.

ruj 19

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati 19. 9.  2019. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku!

ruj 23

Od 23. do 27. rujna održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

ruj 24

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 24. 9. 2019. su u tijeku.

lis 14

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 14. 10. 2019. u 9 sati. Prijave su u tijeku.