Novi webinar na temu ishoda učenja i metoda vrednovanja u e-učenju

14. 4. 2015.

Srce organizira novi webinar iz ciklusa on-line predavanja naziva "Talks on E-assessment and Learning Outcomes" na temu ishoda učenja i metoda vrednovanja u e-učenju, a u okviru međunarodnog projekta TALOE, koji će se održati u srijedu 22. travnja s početkom u 11 sati. Naziv ovog webinara je Reflections on collaborative assessment: materiality, dialogue and group connoisseurship, a održat će ga Clara O'Shea i Tim Fawns sa Sveučilišta u Edinburghu, Velika Britanija. Oni će prenijeti svoja iskustva primjene kolaborativnog wikija kao metode vrednovanja na poslijediplomskom on-line kolegiju. Njihova rasprava fokusirat će se na tri produktivna izazova u grupnom radu u on-line okruženju: uloga materijala u učenju, povezanosti između dijaloškog obrazovanja i vrednovanja i nužnom pomicanju fokusa sa pojedinca na skupinu („connoisseurship“) kao metodu za kreiranje zajedničkog razumijevanja između članova grupe i dovođenje grupe u akademsko okruženje. Pozivamo vas da nam se pridružite i čujete iskustva drugih te pridonesete događanju svojim komentarima i pitanjima koja možete postaviti već unaprijed ili tijekom webinara. Više o webinaru možete pročitati na web stranicama Centra za e-učenje ili projekta TALOE.

Izdvojena događanja Srca

Ožu 02

Steknite znanja i vještine potrebne za naprednu administraciju operacijskih sustava Windows i Linux, sigurnost operacijskih sustava te osnove računalnih mreža. Prijave za novi ciklus koji počinje 2. 3. 2020. su u tijeku.

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.