Novosti i pogodnosti u ispitnom centru Srca

31. 7. 2018.

Saznajte aktualne pogodnosti u ispitnom centru Pearson VUE koji je u nedavno provedenom ocjenjivanju ponovno ocijenjen najvišom ocjenom. Izdvajamo i rezultate ankete u kojoj je sudjelovalo više od 29.000 kandidata koji polažu ispite u svim ispitnim centrima Pearson VUE.

Pearson VUE vodeća je međunarodna organizacija za pružanje usluga polaganja ispita s više od 450 ovlaštenih ispitnih centara širom svijeta. U ispitnom centru Pearson VUE moguće je polagati velik broj specijalističkih informatičkih ispita koje nude tvrtke kao što su Microsoft, IBM, Oracle, Cisco, Linux Professional Institute, CompTIA itd.

Od aktualnih pogodnosti izdvajamo Microsoftovu akciju s mogućnošću ponovnih besplatnih polaganja ispita. U ponudi su dva paketa:

  • Replay Plus i
  • Replay Plus s probnim ispitima.

Kupnjom paketa Reply Plus u slučaju neprolaska ispita iz prvog pokušaja moguće je ponovno besplatno polagati ispit čak dva puta. Drugi paket uz ovu mogućnost uključuje i pristup probnim ispitima pomoću kojih je moguće dodatno se pripremiti za polaganje ispita. Akcija vrijedi do 30. rujna 2019. godine, a dodatne informacije dostupne su na ovoj poveznici.

 

Izdvajamo i posebnu pogodnost za studente.

Studenti prilikom prijave Microsoftovih ispita imaju mogućnost ostvariti i do 48% popusta u odnosu na redovnu cijenu ispita.

Detaljnije upute s koracima koje je potrebno provesti s ciljem ostvarivanja popusta za studente dostupne su na ovoj web-stranici.

 

Pearson VUE redovito provodi anketiranje među kandidatima koji polažu ispite. Tako je tijekom 2017. godine više od 29.000 ispitanika odgovorilo na pitanja vezana uz informatičke ispite i vrijednosti koje donosi certificiranje. U objavljenom izvještaju saznajte trendove na globalnoj razini. U anketi su sudjelovali i kandidati koji su polagali ispite u Hrvatskoj.

 

Svaki ovlašteni ispitni centar Pearson VUE treba zadovoljiti visoke kriterije, ne samo prilikom uspostave ispitnog centra već i tijekom daljnjeg rada.
U nedavno provedenom ocjenjivanju organizacije Pearson VUE ispitni centar Srca ocijenjen je najvišom ocjenom.

Posebno smo ponosni što smo tijekom dosadašnjeg rada zadržali visoku razinu usluge i kvalitete koju pružamo krajnjim korisnicima.

Dodatne informacije o ispitnom centru Pearson VUE u Srcu i rasporedu ispita moguće je pronaći na web-stranici Ispitni centar Pearson VUE.


Izdvojena događanja Srca

lis 10

Od 10. do 14. listopada 2022. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

lis 13

Webinar "Pitanja i testovi u sustavu za e-učenje Merlin" održat će se 13. listopada 2022. od 11 do 12 sati.

lis 24

Međunarodni Tjedna otvorenog pristupa (Open Access Week) ove godine obilježava se od 24. do 28. listopada 2022.