Novosti i pogodnosti u ispitnom centru Srca

31. 7. 2018.

Saznajte aktualne pogodnosti u ispitnom centru Pearson VUE koji je u nedavno provedenom ocjenjivanju ponovno ocijenjen najvišom ocjenom. Izdvajamo i rezultate ankete u kojoj je sudjelovalo više od 29.000 kandidata koji polažu ispite u svim ispitnim centrima Pearson VUE.

Pearson VUE vodeća je međunarodna organizacija za pružanje usluga polaganja ispita s više od 450 ovlaštenih ispitnih centara širom svijeta. U ispitnom centru Pearson VUE moguće je polagati velik broj specijalističkih informatičkih ispita koje nude tvrtke kao što su Microsoft, IBM, Oracle, Cisco, Linux Professional Institute, CompTIA itd.

Od aktualnih pogodnosti izdvajamo Microsoftovu akciju s mogućnošću ponovnih besplatnih polaganja ispita. U ponudi su dva paketa:

  • Replay Plus i
  • Replay Plus s probnim ispitima.

Kupnjom paketa Reply Plus u slučaju neprolaska ispita iz prvog pokušaja moguće je ponovno besplatno polagati ispit čak dva puta. Drugi paket uz ovu mogućnost uključuje i pristup probnim ispitima pomoću kojih je moguće dodatno se pripremiti za polaganje ispita. Akcija vrijedi do 30. rujna 2019. godine, a dodatne informacije dostupne su na ovoj poveznici.

 

Izdvajamo i posebnu pogodnost za studente.

Studenti prilikom prijave Microsoftovih ispita imaju mogućnost ostvariti i do 48% popusta u odnosu na redovnu cijenu ispita.

Detaljnije upute s koracima koje je potrebno provesti s ciljem ostvarivanja popusta za studente dostupne su na ovoj web-stranici.

 

Pearson VUE redovito provodi anketiranje među kandidatima koji polažu ispite. Tako je tijekom 2017. godine više od 29.000 ispitanika odgovorilo na pitanja vezana uz informatičke ispite i vrijednosti koje donosi certificiranje. U objavljenom izvještaju saznajte trendove na globalnoj razini. U anketi su sudjelovali i kandidati koji su polagali ispite u Hrvatskoj.

 

Svaki ovlašteni ispitni centar Pearson VUE treba zadovoljiti visoke kriterije, ne samo prilikom uspostave ispitnog centra već i tijekom daljnjeg rada.
U nedavno provedenom ocjenjivanju organizacije Pearson VUE ispitni centar Srca ocijenjen je najvišom ocjenom.

Posebno smo ponosni što smo tijekom dosadašnjeg rada zadržali visoku razinu usluge i kvalitete koju pružamo krajnjim korisnicima.

Dodatne informacije o ispitnom centru Pearson VUE u Srcu i rasporedu ispita moguće je pronaći na web-stranici Ispitni centar Pearson VUE.


Izdvojena događanja Srca

sij 25

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u utorak, 25. siječnja 2022., s početkom u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

sij 26

Webinar "Provođenje ispitne evidencije u ISVU" održat će se 26. siječnja 2022. godine od 10 do 12 sati.

sij 26

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a - tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 26. siječnja 2022. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

velj 03

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u četvrtak, 3. veljače 2022., s početkom u 15 sati. Prijave su u tijeku.

Ožu 07

Sveučilišni računski centar i ove će se godine uključiti u obilježavanje međunarodnog Tjedna otvorenog obrazovanja koji će se održati od 7. do 11. ožujka 2022.