Novosti u korištenju klastera Isabella

10. 7. 2018.

Donesen je novi Pravilnik o radu i uporabi računalnog klastera Isabella. Pravilnik je donesen s ciljem usklađivanja odredbi Pravilnika s aktualnim stanjem u sustavu znanosti, te osiguravanja preciznijeg opisa prava korištenja Isabelle te obaveza korisnika i Srca kao održavatelja Isabelle. Pravilnik se nalazi na adresi: https://www.srce.unizg.hr/files/srce/docs/isabella/dokumenti/pravilnik.pdf

Također je pripremljen i Portal za prijavu korisnika i objavljenih radova koji zamjenjuje papirnate obrasce koji su do sada korišteni. Portal se nalazi na adresi: https://www.srce.unizg.hr/isabella/prijava

Sljedećih šest mjeseci usklađivat ćemo prava uporabe računalnog klastera Isabella s odredbama novog Pravilnika o radu i uporabi računalnog klastera Isabella.

Ukoliko ste pravo uporabe ostvarili temeljem projekta koji je u međuvremenu istekao, molimo Vas da prijavite novi projekt, ili završni rad, ili praktičnu nastavu na kolegiju, kako je definirano u Pravilniku.

Prijave se podnose na Portalu za prijavu korisnika. Popis neisteklih projekata možete pronaći na adresi: https://www.srce.unizg.hr/isabella_projekti

Krajni rok za prijavu je 8. veljače 2019., kada će istekli projekti i pripadni korisnički računi i podaci biti uklonjeni s Isabelle.


Izdvojena događanja Srca

velj 25

Želite li naučiti pisati jednostavne skripte u PHP-u koje koriste MySQL bazu podataka, izraditi adresar ili jednostavan sustav za unos i objavu novosti? Prijavite se na tečaj koji će započeti u ponedjeljak, 25. 2. 2019., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

Ožu 04

I ove godine obilježavamo Tjedan otvorenog obrazovanja od 4. - 8. ožujka 2019. godine, a posebno izdvajamo okrugli stol 7. ožujka na koji su pozvani svi zainteresirani.

Ožu 18

Pohađanjem ovog tečaja steknite znanja i vještine uporabe jezika R za analizu i vizualizaciju podataka. Tečaj počinje u ponedjeljak, 18.3.2019. u 9:00 sati.

Ožu 25

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 25. 3. 2019. su u tijeku.