Novosti u korištenju klastera Isabella

10. 7. 2018.

Donesen je novi Pravilnik o radu i uporabi računalnog klastera Isabella. Pravilnik je donesen s ciljem usklađivanja odredbi Pravilnika s aktualnim stanjem u sustavu znanosti, te osiguravanja preciznijeg opisa prava korištenja Isabelle te obaveza korisnika i Srca kao održavatelja Isabelle. Pravilnik se nalazi na adresi: https://www.srce.unizg.hr/files/srce/docs/isabella/dokumenti/pravilnik.pdf

Također je pripremljen i Portal za prijavu korisnika i objavljenih radova koji zamjenjuje papirnate obrasce koji su do sada korišteni. Portal se nalazi na adresi: https://www.srce.unizg.hr/isabella/prijava

Sljedećih šest mjeseci usklađivat ćemo prava uporabe računalnog klastera Isabella s odredbama novog Pravilnika o radu i uporabi računalnog klastera Isabella.

Ukoliko ste pravo uporabe ostvarili temeljem projekta koji je u međuvremenu istekao, molimo Vas da prijavite novi projekt, ili završni rad, ili praktičnu nastavu na kolegiju, kako je definirano u Pravilniku.

Prijave se podnose na Portalu za prijavu korisnika. Popis neisteklih projekata možete pronaći na adresi: https://www.srce.unizg.hr/isabella_projekti

Krajni rok za prijavu je 8. veljače 2019., kada će istekli projekti i pripadni korisnički računi i podaci biti uklonjeni s Isabelle.


Izdvojena događanja Srca

kol 21

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati 21. 8. 2018. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku!

kol 22

Želite li se upoznati s osnovama HTML-a – tehnologije za izradu web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će započeti u srijedu, 22. 8. 2018., u 9 sati.
Prijave su u tijeku.

ruj 24

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 24. 9. 2018. su u tijeku.