50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Obavijest visokim učilištima o prelasku na novu verziju MOZVAG - preglednika studijskih programa

12. 5. 2021.

17. svibnja 2021. godine u rad će biti puštena nova verzija MOZVAG - preglednika studijskih programa koja je prilagođena sustavu MOZVAG2, nastalom za provođenje trenutnog 5-godišnjeg ciklusa reakreditacije visokih učilišta kojeg provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO).

Nova verzija preglednika omogućava pregled podataka o akreditiranim studijskim programima i visokim učilištima po raznim kriterijima uz moderan dizajn prilagođen pravilima web pristupačnosti i aktualnim uređajima, od pametnih telefona i tableta do desktop računala.

Za sva pitanja u vezi s radom u sustavu MOZVAG2 možete se obratiti Srcu, na e-mail adresu: mozvag@srce.hr ili Odjelu za analitiku i statistiku AZVO-a, na e-mail adresu: mozvag@azvo.hr.

Web stranica Mozvag - naslovna

Mozvag web stranica - detalj


Izdvojena događanja Srca

lip 16

16. lipnja organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

lip 18

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 18. 6. 2021., s početkom u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 23

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a - tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 23. 6. 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 28. 6. 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.