50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Obavijest visokim učilištima o prelasku na novu verziju MOZVAG - preglednika studijskih programa

12. 5. 2021.

17. svibnja 2021. godine u rad će biti puštena nova verzija MOZVAG - preglednika studijskih programa koja je prilagođena sustavu MOZVAG2, nastalom za provođenje trenutnog 5-godišnjeg ciklusa reakreditacije visokih učilišta kojeg provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO).

Nova verzija preglednika omogućava pregled podataka o akreditiranim studijskim programima i visokim učilištima po raznim kriterijima uz moderan dizajn prilagođen pravilima web pristupačnosti i aktualnim uređajima, od pametnih telefona i tableta do desktop računala.

Za sva pitanja u vezi s radom u sustavu MOZVAG2 možete se obratiti Srcu, na e-mail adresu: mozvag@srce.hr ili Odjelu za analitiku i statistiku AZVO-a, na e-mail adresu: mozvag@azvo.hr.

Web stranica Mozvag - naslovna

Mozvag web stranica - detalj


Izdvojena događanja Srca

pro 06

Ako se želite naučiti služiti programom Excel kako biste izradili i uredili svoje proračunske tablice, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 6. prosinca 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku. 

pro 09

Webinar "Računalni klaster Isabella - GPU, kontejneri i programske okoline" u organizaciji Srca održat će se 9. prosinca 2021., od 10 do 16 sati, putem sustava za webinare Srca.

pro 10

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa Audacity, namijenjenog snimanju i obradi zvuka? Prijavite se na radionicu koja se održava u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 10. prosinca 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku!

pro 14

Student ste i želite naučiti raditi s besplatnim alatima za grafički dizajn? Prijavite se na besplatan tečaj koji se održava u okviru obrazovne akcije namijenjene studentima, pod nazivom "50 tečajeva za studente za 50 godina Srca". Tečaj će se održati u online okruženju i uz vodstvo predavača, a započet će u utorak, 14. prosinca 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

pro 15

Student ste i želite se upoznati s osnovama HTML-a – tehnologije za izradu web-stranica? Prijavite se na besplatan tečaj koji se održava u okviru obrazovne akcije namijenjene studentima, pod nazivom "50 tečajeva za studente za 50 godina Srca". Tečaj će se održati u online okruženju i uz vodstvo predavača, a započet će u srijedu, 15. prosinca 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.