50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Objavljen je program 11. MoodleMoota Hrvatska!

9. 6. 2021.

Objavljen je program 11. MoodleMoota Hrvatska, a kao i svake godine, imamo pozvane predavače koje ne želite propustiti.

Izv. prof. dr. sc. Predrag Pale pridružit će nam se sa zanimljivim predavanjem naziva „Provjerite jeste li sposobni biti predavač nakon pandemije“, a Jasmin Davies Hodge i Sam Taylor pričat će o tome kako sačuvati mentalno zdravlje u virtualnom svijetu i koliko ono utječe na budućnost učenja.

Srce je službeni organizator MoodleMoota za Hrvatsku, pa je među pozvanim predavačima i predstavnik sjedišta organizacije Moodle (Moodle.org HQ), Sander Bangma koji će predstaviti Moodle inačicu 3.11, te najaviti Moodle 4.0.

Čeka vas i velik broj zanimljivih prezentacija nastavnika, administratora i svih koji vole i koriste Moodle. Pregledajte program, rezervirajte vrijeme i pridružite nam se u srijedu, 16. lipnja 2021., online.

Vizual 11. MoodleMootHR


Izdvojena događanja Srca

lip 16

16. lipnja organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

lip 18

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 18. 6. 2021., s početkom u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 23

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a - tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 23. 6. 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 28. 6. 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.