50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Objavljen je program 11. MoodleMoota Hrvatska!

9. 6. 2021.

Objavljen je program 11. MoodleMoota Hrvatska, a kao i svake godine, imamo pozvane predavače koje ne želite propustiti.

Izv. prof. dr. sc. Predrag Pale pridružit će nam se sa zanimljivim predavanjem naziva „Provjerite jeste li sposobni biti predavač nakon pandemije“, a Jasmin Davies Hodge i Sam Taylor pričat će o tome kako sačuvati mentalno zdravlje u virtualnom svijetu i koliko ono utječe na budućnost učenja.

Srce je službeni organizator MoodleMoota za Hrvatsku, pa je među pozvanim predavačima i predstavnik sjedišta organizacije Moodle (Moodle.org HQ), Sander Bangma koji će predstaviti Moodle inačicu 3.11, te najaviti Moodle 4.0.

Čeka vas i velik broj zanimljivih prezentacija nastavnika, administratora i svih koji vole i koriste Moodle. Pregledajte program, rezervirajte vrijeme i pridružite nam se u srijedu, 16. lipnja 2021., online.

Vizual 11. MoodleMootHR


Izdvojena događanja Srca

ruj 24

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa Audacity, namijenjenog snimanju i obradi zvuka? Prijavite se na radionicu koja se održava u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 24. rujna 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku!

lis 05

Ako se želite naučiti služiti programom Excel kako biste izradili i uredili svoje proračunske tablice, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u utorak, 5. listopada 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku. 

lis 06

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u srijedu, 6. listopada 2021., s početkom u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

lis 11

Želite se upoznati s osnovnim pojmovima u vezi razumijevanja rada u WordPressu? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju i uz vodstvo predavača, a započet  će u ponedjeljak, 11. listopada 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lis 14

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u četvrtak, 14. listopada 2021., s početkom u 15 sati. Prijave su u tijeku.