Objavljen je raspored tečajeva i radionica Srca u travnju

13. 3. 2023.

Objavljen je raspored obrazovnih aktivnosti Srca u travnju 2023. Na objavljenom rasporedu, uz termine održavanja tečajeva i radionica putem videokonferencijskog sustava, dostupni su i termini održavanja u učionicama Srca.

Prijave na tečajeve u travnju započinju u utorak, 14. ožujka 2023. u 8 sati, a obavljaju se putem sustava za prijavu na obrazovne programe Srca.

Na tečajevima i radionicama Srca možete naučiti koristiti Excel, najpoznatiji alat za proračunske tablice, izraditi vlastitu web stranicu, programirati u Pythonu ili pripremiti podatke u R-u. Za sve kreativce organiziramo i besplatne radionice izrade multimedijskih sadržaja. Uz naše predavače naučite kako urediti ili kreirati svoj multimedijski sadržaj u samo pet školskih sati. Pogledajte popis svih obrazovnih programa Srca, uvjete za prijavu te odaberite nešto za sebe i unaprijedite svoje digitalne kompetencije.

Vizual “Obrazovnoi programi Srca”


 

Izdvojena događanja Srca

Ožu 28

Srce od 28. do 30. ožujka 2023. organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2023, ujedno i završnu konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO. 

lip 01

U lipnju 2023. organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

ruj 01

U rujnu/listopadu 2023. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

lis 01

Međunarodni Tjedan otvorenog pristupa (Open Access Week) ove godine obilježava se u listopadu 2023.

pro 07

Ove godine 7. prosinca obilježavamo Dan e-učenja.