Objavljen je raspored tečajeva i radionica Srca u veljači

12. 1. 2023.

Objavljen je raspored obrazovnih aktivnosti Srca u veljači 2023. Na objavljenom rasporedu, uz termine održavanja tečajeva i radionica putem videokonferencijskog sustava, dostupni su i termini održavanja u učionicama Srca

Prijave na tečajeve u veljači započinju u petak, 13. siječnja 2023. u 8 sati, a obavljaju se putem sustava za prijavu na obrazovne programe Srca.

Pogledajte popis svih obrazovnih programa Srca, pronađite nešto za sebe i unaprijedite svoje informatičke kompetencije, naučite izraditi svoju web stranicu, upoznajte se s programskim jezicima ili s operacijskim sustavom Linux. U tijeku je održavanje prvog ciklusa Linux akademije koji je počeo u studenom 2022. godine. Pridružite se velikom broju zainteresiranih kako bi se upoznali sa sustavom ili unaprijedili svoje znanje u sustavu Linux.

Vizual “Obrazovnoi programi Srca”


 

Izdvojena događanja Srca

velj 07

Želite naučiti raditi s besplatnim alatima za grafički dizajn? Prijavite se na tečaj koji se održava u online okruženju uz vodstvo predavača, a započet će u utorak, 7. veljače 2023. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

velj 13

Ako se želite naučiti služiti programom Excel kako biste izradili i uredili svoje proračunske tablice, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 13. veljače 2023., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku. 

Ožu 03

BSidesZagreb, međunarodno okupljanje stručnjaka iz područja informacijske sigurnosti održat će se 3. ožujka 2023.

Ožu 06

Sveučilišni računski centar i ove će se godine uključiti u obilježavanje međunarodnog Tjedna otvorenog obrazovanja koji će se održati od 6. do 10. ožujka 2023.

Ožu 28

Srce od 28. do 30. ožujka 2023. organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2023, ujedno i završnu konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO.