Objavljen raspored tečajeva Srca u rujnu

16. 8. 2022.

Objavljen je raspored tečajeva Srca u rujnu 2022. godine. Pozivamo vas da pronađete nešto za sebe i unaprijedite svoje digitalne kompetencije te osnaženi novim znanjima i vještinama krenite u jesen i novu akademsku godinu. Nastava će se održavati u online okruženju, putem videokonferencijskog sustava, uz vodstvo predavača.

Prijave započinju u srijedu, 17. kolovoza 2022. u 8 sati, a obavljaju se putem sustava za prijavu na tečajeve.

Vizual “Dovodimo predavače u vaš dom”


 

Izdvojena događanja Srca

lis 04

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u utorak, 4. listopada 2022., s početkom u 15 sati. Prijave su u tijeku.

lis 05

Online radionica "Korištenje računalnog klastera Isabella" održat će se  5. listopada 2022., od  9 do 15 sati, a kao preduvjet za sudjelovanje polaznici moraju proći provjeru znanja u sklopu online tečaja "Linux za korisnike Isabelle".

lis 05

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u srijedu, 5. listopada 2022., s početkom u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

lis 10

Od 10. do 14. listopada 2022. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

lis 11

Ako se želite naučiti služiti programom Excel kako biste izradili i uredili svoje proračunske tablice, prijavite se na tečaj koji će se održati u učionici Srca, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u utorak, 11. listopada 2022., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.