Objavljeni materijali s konferencije Srce DEI 2021

14. 5. 2021.

Krajem mjeseca travnja uspješno je održana konferencija Dani e-infrastrukture – Srce DEI 2021, ujedno i konferencija projekta HR-ZOO koja je i ove godine okupila značajan broj sudionika zainteresiranih za razvoj e-infastrukture u sustavu znanosti i visokog obrazovanja.

Nakon održane konferencije dostupne su prezentacije i snimke predavanja, okruglih stolova i debate koje je moguće pregledati na web-stranicama konferencije. Vjerujemo da će navedeni materijali biti od velike koristi sudionicima, ali i svima koji nisu mogli sudjelovati na konferenciji u terminu održavanja. Sažeci predavanja i ove su godine objedinjeni u knjigu sažetaka koju je moguće preuzeti u PDF ili ePUB formatu.

Ove godine konferenciju je pratilo više od 350 sudionika, a u provedbi programa sudjelovalo je više od 70 predavača održavajući predavanja, sudjelujući na okruglim stolovima i debati te vodeći radionice. 

Koristimo i ovu priliku da se zahvalimo svim sudionicima, a posebno predavačima koji su dali velik doprinos programu ovogodišnje konferencije.

Veselimo se našem novom susretu u travnju sljedeće godine na konferenciji Srce DEI 2022.

Podsjećamo, dostupan je i izvještaj s konferencije.

Slika zatvaranja DEI konferencije


Izdvojena događanja Srca

Ožu 28

Srce od 28. do 30. ožujka 2023. organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2023, ujedno i završnu konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO. 

lip 01

U lipnju 2023. organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

ruj 01

U rujnu/listopadu 2023. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

lis 01

Međunarodni Tjedan otvorenog pristupa (Open Access Week) ove godine obilježava se u listopadu 2023.

pro 07

Ove godine 7. prosinca obilježavamo Dan e-učenja.