50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Objavljeni materijali s konferencije Srce DEI 2021

14. 5. 2021.

Krajem mjeseca travnja uspješno je održana konferencija Dani e-infrastrukture – Srce DEI 2021, ujedno i konferencija projekta HR-ZOO koja je i ove godine okupila značajan broj sudionika zainteresiranih za razvoj e-infastrukture u sustavu znanosti i visokog obrazovanja.

Nakon održane konferencije dostupne su prezentacije i snimke predavanja, okruglih stolova i debate koje je moguće pregledati na web-stranicama konferencije. Vjerujemo da će navedeni materijali biti od velike koristi sudionicima, ali i svima koji nisu mogli sudjelovati na konferenciji u terminu održavanja. Sažeci predavanja i ove su godine objedinjeni u knjigu sažetaka koju je moguće preuzeti u PDF ili ePUB formatu.

Ove godine konferenciju je pratilo više od 350 sudionika, a u provedbi programa sudjelovalo je više od 70 predavača održavajući predavanja, sudjelujući na okruglim stolovima i debati te vodeći radionice. 

Koristimo i ovu priliku da se zahvalimo svim sudionicima, a posebno predavačima koji su dali velik doprinos programu ovogodišnje konferencije.

Veselimo se našem novom susretu u travnju sljedeće godine na konferenciji Srce DEI 2022.

Podsjećamo, dostupan je i izvještaj s konferencije.

Slika zatvaranja DEI konferencije


Izdvojena događanja Srca

lip 16

16. lipnja organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

lip 18

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 18. 6. 2021., s početkom u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 23

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a - tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 23. 6. 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 28. 6. 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.