Objavljeni materijali s konferencije Srce DEI 2022

15. 4. 2022.

Početkom travnja uspješno je održana konferencija Dani e-infrastrukture – Srce DEI 2022, ujedno i konferencija projekta HR-ZOO koja je ove godine prvi put u hibridnom obliku okupila značajan broj sudionika zainteresiranih za razvoj e-infastrukture u sustavu znanosti i visokog obrazovanja.

Nakon održane konferencije dostupne su prezentacije te snimke predavanja i foruma koje je moguće pregledati na web-stranicama konferencije. Vjerujemo da će navedeni materijali biti od velike koristi sudionicima, ali i svima koji nisu mogli sudjelovati na konferenciji u terminu održavanja. Sažeci predavanja i ove su godine objedinjeni u knjigu sažetaka koju je moguće preuzeti u PDF ili ePUB formatu.

Fotografije s konferencije možete pogledati na službenom Flickr profilu Srca.

Ove godine na konferenciji je sudjelovalo više od 400 sudionika koji su ju pratili uživo ili online, a više od 30 izlagača održalo je ukupno 27 predavanja dok je u okviru četiri foruma 16 stručnjaka iz različitih znanstvenih područja, visokog obrazovanja i privatnog sektora raspravljalo o temama koje smo ove godine odabrali kao ključne za program konferencije Srce DEI 2022

Zahvaljujemo se svim sudionicima, a posebno predavačima i sudionicima foruma koji su dali velik doprinos programu ovogodišnje konferencije.

Veselimo se našem novom susretu u travnju sljedeće godine na konferenciji Srce DEI 2023.

Podsjećamo, dostupan je i izvještaj s konferencije.

Slika zatvaranja DEI konferencije


Izdvojena događanja Srca

svi 23

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u ponedjeljak, 23. svibnja 2022.  u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

svi 25

Webinar "Google Rapid Response (GRR) - udaljena forenzika računala" održat će se 25. svibnja 2022. od 10 do 13 sati.

lip 06

U lipnju 2022. organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.