50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Obljetnički webinar – ISVU koordinatori ključ uspjeha ISVU-a već 20 godina

21. 5. 2021.

Srce organizira obljetnički ISVU webinar povodom obilježavanja 20 godina od puštanja ISVU-a u produkciju koji će se održati 26. svibnja 2021. godine s početkom u 10 sati.

ISVU predstavlja temelj digitalizacije procesa na visokim učilištima, jer obuhvaća administrativne procese koji prate nastavu i tijek studiranja, povećava kvalitetu i točnost podataka te omogućava integriranje informacijskog sustava jedne ustanove s informacijskim sustavima drugih ustanova unutar sveučilišta ili veleučilišta.

Webinar je zamišljen kao prilika za razmjenu iskustva i viđenja zajednice o važnosti ISVU-a i ISVU koordinatora, važnog predstavnika te zajednice.

ISVU koordinatori važan su partner stručnjacima Srca jer predstavljaju izravnu vezu između krajnjih korisnika i graditelja sustava - Srca. Prenose nam svoja i iskustva svojih kolega u korištenju samog sustava, u suradnji s nama rješavaju pojedine poteškoće u korištenju sustava ili prilikom rješavanja specifičnosti procesa na pojedinim ustanovama.

Zahvaljujući uspješnoj suradnji već 20 godina izgrađujemo sustav, održavamo i unapređujemo ga i to sve s ciljem kako bi se studentima, nastavnicima i ostalim kolegama koji rade na administrativnim procesima što je više moguće olakšao posao, a zadržala visoka razina kvalitete i točnost i pouzdanost informacija.

Nakon uvodnog dijela webinara bit će osigurano vrijeme za razgovor o dosadašnjim iskustvima ISVU koordinatora i o trenutnim i budućim načinima suradnje na razvoju i implementaciji ISVU-a.

Program:

 • Uvodna riječ
  dr. sc. Ognjen Orel (Srce, pomoćnik ravnatelja)
 • Početak ISVU-a i uloga prvih koordinatora
  prof. dr. sc. Mirta Baranović (FER, voditeljica razvoja ISVU-a do 2011.)
 • Širenje ISVU-a i uloga koordinatora
  Dubravka Lelas (Srce, voditeljica Centra potpore ISVU-a)
 • Gdje smo sada i kamo idemo
  uvod u temu (dr. sc. Ognjen Orel) i razgovor svih sudionika

Očekivano trajanje webinara je dva sata.

Za sudjelovanje u webinaru potrebno je prijaviti se u sustav za webinare s AAI@EduHr elektroničkim identitetom.

Prijave će biti omogućene od 9.45 sati na dan održavanja webinara.

e-potvrda iz ISVU sustava


Izdvojena događanja Srca

lip 16

16. lipnja organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

lip 18

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 18. 6. 2021., s početkom u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 23

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a - tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 23. 6. 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 28. 6. 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.