50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Obljetnički webinar – ISVU koordinatori ključ uspjeha ISVU-a već 20 godina

21. 5. 2021.

Srce organizira obljetnički ISVU webinar povodom obilježavanja 20 godina od puštanja ISVU-a u produkciju koji će se održati 26. svibnja 2021. godine s početkom u 10 sati.

ISVU predstavlja temelj digitalizacije procesa na visokim učilištima, jer obuhvaća administrativne procese koji prate nastavu i tijek studiranja, povećava kvalitetu i točnost podataka te omogućava integriranje informacijskog sustava jedne ustanove s informacijskim sustavima drugih ustanova unutar sveučilišta ili veleučilišta.

Webinar je zamišljen kao prilika za razmjenu iskustva i viđenja zajednice o važnosti ISVU-a i ISVU koordinatora, važnog predstavnika te zajednice.

ISVU koordinatori važan su partner stručnjacima Srca jer predstavljaju izravnu vezu između krajnjih korisnika i graditelja sustava - Srca. Prenose nam svoja i iskustva svojih kolega u korištenju samog sustava, u suradnji s nama rješavaju pojedine poteškoće u korištenju sustava ili prilikom rješavanja specifičnosti procesa na pojedinim ustanovama.

Zahvaljujući uspješnoj suradnji već 20 godina izgrađujemo sustav, održavamo i unapređujemo ga i to sve s ciljem kako bi se studentima, nastavnicima i ostalim kolegama koji rade na administrativnim procesima što je više moguće olakšao posao, a zadržala visoka razina kvalitete i točnost i pouzdanost informacija.

Nakon uvodnog dijela webinara bit će osigurano vrijeme za razgovor o dosadašnjim iskustvima ISVU koordinatora i o trenutnim i budućim načinima suradnje na razvoju i implementaciji ISVU-a.

Program:

 • Uvodna riječ
  dr. sc. Ognjen Orel (Srce, pomoćnik ravnatelja)
 • Početak ISVU-a i uloga prvih koordinatora
  prof. dr. sc. Mirta Baranović (FER, voditeljica razvoja ISVU-a do 2011.)
 • Širenje ISVU-a i uloga koordinatora
  Dubravka Lelas (Srce, voditeljica Centra potpore ISVU-a)
 • Gdje smo sada i kamo idemo
  uvod u temu (dr. sc. Ognjen Orel) i razgovor svih sudionika

Očekivano trajanje webinara je dva sata.

Za sudjelovanje u webinaru potrebno je prijaviti se u sustav za webinare s AAI@EduHr elektroničkim identitetom.

Prijave će biti omogućene od 9.45 sati na dan održavanja webinara.

e-potvrda iz ISVU sustava


Izdvojena događanja Srca

ruj 24

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa Audacity, namijenjenog snimanju i obradi zvuka? Prijavite se na radionicu koja se održava u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 24. rujna 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku!

lis 05

Ako se želite naučiti služiti programom Excel kako biste izradili i uredili svoje proračunske tablice, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u utorak, 5. listopada 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku. 

lis 06

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u srijedu, 6. listopada 2021., s početkom u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

lis 11

Želite se upoznati s osnovnim pojmovima u vezi razumijevanja rada u WordPressu? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju i uz vodstvo predavača, a započet  će u ponedjeljak, 11. listopada 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lis 14

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u četvrtak, 14. listopada 2021., s početkom u 15 sati. Prijave su u tijeku.