Od sada besplatni online tečajevi Srca

4. 3. 2016.

Međunarodni Tjedan otvorenog obrazovanja, koji se obilježava u razdoblju od 7. do 11. ožujka 2016. u cijelom svijetu, Srce će obilježiti raznim aktivnostima – jedna od njih je „otvaranje“ online tečajeva svima zainteresiranima, bez naknade. Online tečajevi Srca nisu mentorirani pa se s njihovim pohađanjem može započeti u bilo kojem trenutku i prolaziti kroz gradivo tempom koji odgovara polazniku. Uvjet za pristup tečajevima je raspoloživo računalo s pristupom Internetu. Online tečajevima pristupa se putem sustava za udaljeno učenje na adresi http://lms.srce.hr, a prije uporabe sustava potrebno je registrirati se praćenjem jednostavnih uputa dostupnih putem sustava. Popis dostupnih tečajeva možete pogledati na stranici Online tečajeva, a u slučaju bilo kakvih poteškoća prilikom registracije ili prijave na tečajeve, slobodno se obratite Helpdesku Srca, na adresu elektroničke pošte edu [at] srce.hr ili telefonom na broj +385 1 616 5165.

Izdvojena događanja Srca

velj 10

Upoznajte tajne programiranja u R-u, jeziku za analizu i vizualizaciju podataka. Prijave traju do 5.2.2020.

velj 17

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 17. 2. 2020. u 9 sati. Prijave su u tijeku. 

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.