Održan 6. moodlemoot Hrvatska

10. 6. 2016.

U Srcu je 10. lipnja 2016. održan šesti MoodleMoot Hrvatska 2016, godišnje okupljanje moodlera - svih onih koji se bave ili su zainteresirani za sustav za e-učenje Moodle.

Održano je 18 prezentacija, a posebno su bila zanimljiva pozvana predavanja koja su održali predavači iz Hrvatske i Europe.

U drugom dijelu događanja rad se nastavio u paralelnim sekcijama, a teme su bile od tehničkih i razvojnih vezano uz sustav Moodle do iskustava u primjeni tehnologija i alata e-učenja u nastavi i vrjednovanju postignuća studenata u virtualnom okruženju. Srce je tom prilikom predstavilo svoja dugogodišnja iskustva sa sustavom Moodle te  mogućnosti njegove primjene u obrazovnom procesu. Centar za e-učenje Srca već osam godina održava i unapređuje  sustav za e-učenje Merlin koji koriste ustanove u sustavu visokog obrazovanja u Hrvatskoj te najavio prelazak na najnoviju inačicu sustava Moodle za akademsku godinu 2016./2017.

Program Moodlemoota možete na stranicama MoodleMoot Hrvatska 2016.

Više detalja o događanju potražite na stranici Pressroom, a galeriju fotografija pogledajte na Flickru.


 

Izdvojena događanja Srca

stu 19

Jeste li znali da postoje alati koji vam mogu pomoći prilikom izrade i organizacije bibliografskih izvora i umetanja referenci u tekst? Da biste naučili raditi s njima, prijavite se na tečaj koji se održava u utorak, 19. 11. 2019., u 9 sati.

stu 19

Želite li naučiti raditi s besplatnim alatima za grafički dizajn? Prijavite se na tečaj koji će započeti u utorak, 19. 11. 2019., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

stu 22

Tijekom jednodnevnog predavanja saznajte što su to certifikati i na koje se sve načine koriste. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane.