Održan okrugli stol Digitalne vještine za poučavanje i učenje ili vještine 21. stoljeća u obrazovanju

30. 9. 2016.

Okrugli stol na temu digitalnih vještina za poučavanje i učenje održao se u petak, 30. rujna 2016. s početkom u 12 sati u Sveučilišnom računskom centru Srce. Na okruglom stolu, koji su zajedno organizirali Sveučilišni računski centar Srce i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, raspravljalo se o tome kako se u Hrvatskoj gleda na potrebe za digitalnim vještinama, prvenstveno nastavnika kroz cijelu vertikalu obrazovanja, kao i s kojim vještinama danas mladi izlaze na tržište rada. Ovom prilikom pridružio nam se niz uvodničara iz svih segmenata obrazovanja. Više o okruglom stolu možete pročitati na stranicama Tjedna Centra za e-učenje.

Okrugli stol održao se u okviru Tjedna Centra za e-učenje Srca i Tjedna cjeloživotnog učenja kako bi nastavnicima pomogli da steknu nova znanja u području e-učenja, da usavrše nastavničke kompetencije te pronađu najbolji način kako integrirati tehnologije e-učenja u obrazovni proces.

Pogledajte galeriju fotografija i snimku okruglog stola.


Izdvojena događanja Srca

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.