Održan MoodleMoot Hrvatska 2012.

14. 6. 2012.

Drugi MoodleMoot Hrvatska održan je 13. lipnja u organizaciji Sveučilišnog računskog centra Sveučilišta u Zagrebu, a s ciljem razmjene iskustava u korištenju sustava Moodle te druženja i povezivanja korisnika u interaktivnu suradničku mrežu.

MoodleMoot Hrvatska 2012Ovogodišnji MoodleMoot bio je posvećen pitanjima implementacije i razvoja za sustav Moodle, poučavanja i učenja uz Moodle, ali i tehničkoj strani sustava Moodle te pitanjima vezanim uz Moodle 2.x. MoodleMoot je namijenjen svima koji se bave sustavom Moodle ili su samo zainteresirani i žele čuti i vidjeti iskustva drugih.
Uvodna predavanja održale su Joyce Seitzinger sa Deakin Sveučilišta u Melbournu, koja je govorila o novoj ulozi nastavnika kao kustosa (kuratora) u prikupljanju i predstavljanju danas velikog broja informacija svojim studentima, te Susana Leitao sa Sveučilišta u Portu, koja je govorila o povezivanju sustava Moodle s informacijskim sustavom Sveučilišta i pripremama za prelazak sa sustava Moodle inačice 1.9 na 2.0. MoodleMoot Hrvatska 2012U nastavku programa održane su prezentacije na ovogodišnje teme te završna diskusija na kojoj je istaknuta važnost ovakvih događanja u cilju razmjene iskustava i kao prilika za suradnju te želja da se Moodlemoot održi i sljedeće godine. Na događanju je sudjelovalo sedamdesetak sudionika iz Hrvatske i Srbije koji podržavaju rad sustava utemeljenih na sustavu Moodle. Sudionici su bili jako zadovoljni ovim događanjem i pohvali kvalitetu programa kao i organizaciju. 
Program konferencije te prezentacije sudionika možete pronaći na stranicama MoodleMoota 2012.

Izdvojena događanja Srca

Trenutno nema događanja.