50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Održan okrugli stol Autorsko pravo u e-obrazovanju

29. 9. 2016.

Okrugli stol na temu autorskog prava u e-obrazovanju održan je u srijedu, 28. rujna 2016. u Sveučilišnom računskom centru Srce. Cilj okruglog stola bio je pružiti informacije i raspraviti pitanja intelektualnog vlasništva u e-obrazovanju s posebnim naglaskom na pitanja korištenja i raspolaganja autorskim pravom u e-obrazovanju.

Uvodničari okruglog stola bili su:

  • Prof. dr. sc. Miljenko Šimpraga, prorektor za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije Sveučilišta u Zagrebu
  • Prof. dr. sc. Mirza Žižak, Medicinski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
  • Doc. dr. sc. Romana Matanovac-Vučković, Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu
  • Doc. dr. sc. Ivana Hebrang Grgić, Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
  • Doc. dr. sc. Tihomir Katulić, Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Okrugli stol održavo se u okviru Tjedna Centra za e-učenje Srca koji se održava od 21. do 31. rujna 2016.  U okviru Tjedna Centra za e-učenje organiziramo niz događanja kako bi nastavnicima pomogli da steknu nova znanja u području e-učenja, da usavrše nastavničke kompetencije te pronađu najbolji način kako integrirati tehnologije e-učenja u obrazovni proces.

Za pregledavanje su dostupne prezentacije, galerija fotografija i snimka okruglog stola.

 


Izdvojena događanja Srca

lip 16

16. lipnja organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

lip 18

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 18. 6. 2021., s početkom u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 23

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a - tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 23. 6. 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 28. 6. 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.