Održan Tjedan centra za e-učenje 2015.

1. 10. 2015.

Tjedan Centra za e-učenje održao se od 21. do 30. rujna 2015., a tijekom Tjedna održano je niz tečajeva i radionica za nastavnike na temu e-učenja. Osim redovitih tečajeva Centra za e-učenje kao što su „Osnove rada u sustavu Merlin“, „Napredni rad u sustavu Merlin – Pitanja i testovi“ te radionice o webinarima, veliki interes polaznika bio je za novu radionicu „Ishodi učenja u sustavu Moodle“. Održane su i dvije radionice na temu ishoda učenja: prvu „Kako ocjenjivanje usmjerava učenje u visokom obrazovanju“ vodila je prof. dr. sc. Blaženka Divjak, Fakultet organizacije i informatike, a drugu „Usklađivanje ishoda učenja i metoda vrednovanja u visokoškolskim kolegijima“ vodila je prof. dr. sc. Željka Kamenov, Filozofski fakultet, obje sa Sveučilišta u Zagrebu. Zadnji dan održana je prezentacija Tečaja samostalnog razvoja ePortfelja koji će svim zainteresirani omogućiti upoznavanje sa ePortfeljom te njegovom izradom i korištenjem. Snimka prezentacije je dostupna i putem sustava za webinare.

...

Izdvojena događanja Srca

stu 19

Jeste li znali da postoje alati koji vam mogu pomoći prilikom izrade i organizacije bibliografskih izvora i umetanja referenci u tekst? Da biste naučili raditi s njima, prijavite se na tečaj koji se održava u utorak, 19. 11. 2019., u 9 sati.

stu 19

Želite li naučiti raditi s besplatnim alatima za grafički dizajn? Prijavite se na tečaj koji će započeti u utorak, 19. 11. 2019., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

stu 22

Tijekom jednodnevnog predavanja saznajte što su to certifikati i na koje se sve načine koriste. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane.