50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Održan webinar Certificiranje subjekata u sustavu AAI@EduHr

25. 10. 2021.

Webinar Srca na temu „Certificiranje subjekata u sustavu AAI@EduHr“ održan je 14. listopada 2021. godine od 13 do 14 sati.

Na webinaru su stručnjaci Srca polaznicima objasnili što je certificiranje odnosno provjera usklađenosti s normama sustava AAI@EduHr, zašto je certificiranje bitno, koji su proces i elementi certificiranja te načini kako se certificiraju usluge, a kako matične ustanove. Na webinaru je sudjelovalo oko 60 polaznika.

Za sudjelovanje u webinaru, osim poznavanja općih pojmova vezanih za sustav AAI@EduHr, nisu bila potrebna posebna predznanja.

Webinar je bio namijenjen odgovornim i kontaktnim osobama matičnih ustanova i partnera sustava AAI@EduHr te administratorima imenika ustanova, a održao se u online okruženju, pod vodstvom predavača putem sustava za webinare Srca.

webinari srca


Izdvojena događanja Srca

pro 06

Ako se želite naučiti služiti programom Excel kako biste izradili i uredili svoje proračunske tablice, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 6. prosinca 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku. 

pro 09

Webinar "Računalni klaster Isabella - GPU, kontejneri i programske okoline" u organizaciji Srca održat će se 9. prosinca 2021., od 10 do 16 sati, putem sustava za webinare Srca.

pro 10

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa Audacity, namijenjenog snimanju i obradi zvuka? Prijavite se na radionicu koja se održava u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 10. prosinca 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku!

pro 14

Student ste i želite naučiti raditi s besplatnim alatima za grafički dizajn? Prijavite se na besplatan tečaj koji se održava u okviru obrazovne akcije namijenjene studentima, pod nazivom "50 tečajeva za studente za 50 godina Srca". Tečaj će se održati u online okruženju i uz vodstvo predavača, a započet će u utorak, 14. prosinca 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

pro 15

Student ste i želite se upoznati s osnovama HTML-a – tehnologije za izradu web-stranica? Prijavite se na besplatan tečaj koji se održava u okviru obrazovne akcije namijenjene studentima, pod nazivom "50 tečajeva za studente za 50 godina Srca". Tečaj će se održati u online okruženju i uz vodstvo predavača, a započet će u srijedu, 15. prosinca 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.