Održan webinar Certificiranje subjekata u sustavu AAI@EduHr

25. 10. 2021.

Webinar Srca na temu „Certificiranje subjekata u sustavu AAI@EduHr“ održan je 14. listopada 2021. godine od 13 do 14 sati.

Na webinaru su stručnjaci Srca polaznicima objasnili što je certificiranje odnosno provjera usklađenosti s normama sustava AAI@EduHr, zašto je certificiranje bitno, koji su proces i elementi certificiranja te načini kako se certificiraju usluge, a kako matične ustanove. Na webinaru je sudjelovalo oko 60 polaznika.

Za sudjelovanje u webinaru, osim poznavanja općih pojmova vezanih za sustav AAI@EduHr, nisu bila potrebna posebna predznanja.

Webinar je bio namijenjen odgovornim i kontaktnim osobama matičnih ustanova i partnera sustava AAI@EduHr te administratorima imenika ustanova, a održao se u online okruženju, pod vodstvom predavača putem sustava za webinare Srca.

webinari srca


Izdvojena događanja Srca

ruj 26

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 26. rujna 2022. u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

lis 05

Online radionica "Korištenje računalnog klastera Isabella" održat će se  5. listopada 2022., od  9 do 15 sati, a kao preduvjet za sudjelovanje polaznici moraju proći provjeru znanja u sklopu online tečaja "Linux za korisnike Isabelle".

lis 10

Od 10. do 14. listopada 2022. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.