Održan webinar Srca „Novo ISVU skladište podataka“

26. 1. 2023.

Webinar Srca na temu „Novo ISVU skladište podataka“ koji su održali stručnjaci Centra potpore ISVU-a održan je 25. siječnja 2023.

Na najnovijem webinaru Srca vezano uz temu ISVU kojem je prisustvovalo više od 100 polaznika, predstavljene su funkcionalnosti novog ISVU Skladišta podataka. Tijekom webinara predstavljene su funkcionalnosti kao što su pregled, generiranje vlastitih i preuzimanje gotovih izvještaja iz Informacijskog sustava visokih učilišta (ISVU). Prikazane su opcije dohvata različitih izvještaja kroz gotove, detaljne i korisničke upite. Objašnjena je razlika između novog i starog skladišta podataka. Na kraju webinara je odgovoreno na pitanja koja su korisnici postavljali.

Ovo je bio 17. webinar u organizaciji Centra potpore ISVU-a, a bio je namijenjen koordinatorima za ISVU, upravi i rukovodstvu visokih učilišta. Pogledajte snimku webinara.

webinar isvu skladište podataka

webinari srca

Dodatne informacije o webinarima Srca možete pronaći na stranici Webinari Srca.


Izdvojena događanja Srca

Ožu 28

Srce od 28. do 30. ožujka 2023. organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2023, ujedno i završnu konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO. 

lip 01

U lipnju 2023. organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

ruj 01

U rujnu/listopadu 2023. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

lis 01

Međunarodni Tjedan otvorenog pristupa (Open Access Week) ove godine obilježava se u listopadu 2023.

pro 07

Ove godine 7. prosinca obilježavamo Dan e-učenja.