Održan webinar Srca: Provođenje ankete u ISVU-u

2. 12. 2022.

Djelatnici Centra potpore ISVU-a održali su 30. studenog 2022. webinar "Provođenje ankete u ISVU-u“ kojem su prisustvovali ISVU koordinatori, djelatnici zaduženi za provođenje ankete i drugi zainteresirani korisnici ISVU-a.

U okviru ovog webinara stručnjaci Srca sudionicima su pojasnili hodogram cijelog postupka provođenja ankete. Posebno je naglašena razlika kod provođenje postupka u slučaju ako visoko učilište koristi anketu definiranu od strane Sveučilišta ili ako visoko učilište samo definira anketni obrazac i provodi anketu. Također, prikazano je i kako studenti na Studomatu vide i ispunjavaju anketu te na koji način nastavnici na Nastavničkom portalu mogu vidjeti rezultate ankete za procjenu nastavnika na predmetu.

Veseli nas što je i na ovom webinaru Srca prisustvovao velik broj korisnika, njih više od 100, što nam pokazuje da je odabir teme bio i više nego dobar.

Prezentacija i snimka ovog, kao i drugih prethodno održanih webinara Srca u kojima su obrađivane teme vezane uz ISVU, dostupne su na wiki stranicama usluge ISVU.

ISVU anketa

Anketa Nastavnički portal

webinari srca

Dodatne informacije o webinarima Srca možete pronaći na stranici Webinari Srca.


Izdvojena događanja Srca

velj 07

Želite naučiti raditi s besplatnim alatima za grafički dizajn? Prijavite se na tečaj koji se održava u online okruženju uz vodstvo predavača, a započet će u utorak, 7. veljače 2023. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

velj 13

Ako se želite naučiti služiti programom Excel kako biste izradili i uredili svoje proračunske tablice, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 13. veljače 2023., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku. 

Ožu 03

BSidesZagreb, međunarodno okupljanje stručnjaka iz područja informacijske sigurnosti održat će se 3. ožujka 2023.

Ožu 06

Sveučilišni računski centar i ove će se godine uključiti u obilježavanje međunarodnog Tjedna otvorenog obrazovanja koji će se održati od 6. do 10. ožujka 2023.

Ožu 28

Srce od 28. do 30. ožujka 2023. organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2023, ujedno i završnu konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO.