Održan webinar Srca „Provođenje ispitne evidencije u ISVU“

28. 1. 2022.

Djelatnici Srca iz Centra potpore ISVU-a održali su 26. siječnja 2022. webinar na temu „Provođenje ispitne evidencije u ISVU“ kojem su prisustvovali djelatnici visokih učilišta koji su zaduženi za provođenje ispita i nastavnici. U okviru ovog webinara stručnjaci Srca sudionicima su prikazali cjelokupan postupak ispitne evidencije, a koji obuhvaća rad s modulima Ispiti, Nastavnički portal i Studomat. Govorilo se i o preduvjetima za njihovo korištenje, evidenciji podataka u modulu Ispiti, evidenciji na Nastavničkom portalu te o pregledu podataka na Studomatu.

Kako je većina sudionika webinara već imala prilike raditi s ispitnom evidencijom, ovo je bila dobra prilika da se podsjete na dobru praksu rada u navedenim modulima, dok su novi korisnici sustava dobili cjelovit uvid u način na koji su moduli ispitne evidencije povezani, informacije o potrebnim predradnjama i dozvolama u radu, te niz drugih korisnih informacija. 

Webinaru je prisustvovalo 59 sudionika, a prezentacija i snimka ovog, kao i drugih prethodno održanih webinara iz ovog područja dostupni su na wiki stranicama usluge ISVU.

slika zaslona tijekim webinara

webinari srca


Izdvojena događanja Srca

svi 23

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u ponedjeljak, 23. svibnja 2022.  u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

svi 25

Webinar "Google Rapid Response (GRR) - udaljena forenzika računala" održat će se 25. svibnja 2022. od 10 do 13 sati.

lip 06

U lipnju 2022. organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.