Održan webinar Srca: Spremni za novu akademsku godinu? Novosti u sustavu za e-učenje Merlin.

19. 9. 2022.

U okviru webinara Srca djelatnici Centra za e-učenje održali su 16. rujna 2022. webinar pod naslovom "Spremni za novu akademsku godinu? Novosti u sustavu za e-učenje Merlin" kojem su prisustvovali nastavnici u sustavu visokog obrazovanja i drugi zainteresirani korisnici. Polaznici webinara u kratko su vrijeme dobili glavni pregled novih mogućnosti koje će im olakšati pripremu e-kolegija za novu akademsku godinu.

Tim Centra za e-učenje predstavio je novosti koje donosi nova inačica sustava Merlin kao što su horizontalan način navigacije, indeks sadržaja e-kolegija te promijenjen položaj blokova. Osim novosti koje donosi nova inačica, predstavljena je i podrška koju je Centar za e-učenje Srca osigurao nastavnicima i studentima i u ovoj akademskoj godini, a vezano za nastavu u online okruženju.

Webinaru je prisustvovalo više od 130 sudionika, a snimka i materijali vezani za navedenu temu dostupni su na web stranicama Centra za e-učenje.

webinari srca

Dodatne informacije o webinarima Srca možete pronaći na stranici Webinari Srca.


Izdvojena događanja Srca

lis 04

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u utorak, 4. listopada 2022., s početkom u 15 sati. Prijave su u tijeku.

lis 05

Online radionica "Korištenje računalnog klastera Isabella" održat će se  5. listopada 2022., od  9 do 15 sati, a kao preduvjet za sudjelovanje polaznici moraju proći provjeru znanja u sklopu online tečaja "Linux za korisnike Isabelle".

lis 05

Trebate li pomoć kod uporabe programa Word prilikom oblikovanja seminarskog ili nekog drugog rada tijekom studija? Prijavite se na radionicu koja se održava u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u srijedu, 5. listopada 2022., s početkom u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

lis 10

Od 10. do 14. listopada 2022. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

lis 11

Ako se želite naučiti služiti programom Excel kako biste izradili i uredili svoje proračunske tablice, prijavite se na tečaj koji će se održati u učionici Srca, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u utorak, 11. listopada 2022., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.