Održan webinar Srca „Uloga koordinatora za ISVU“

21. 4. 2022.

U okviru webinara Srca djelatnici Centra potpore ISVU održali su 20. travnja 2022. webinar na temu „Uloga koordinatora za ISVU“ kojem su prisustvovali koordinatori za ISVU i drugi zainteresirani korisnici ISVU-a.  

Stručnjaci Srca sudionicima su pojasnili važnost, ulogu i zadaće koordinatora za ISVU na njihovim ustanovama. Koordinatori za ISVU su, iako relativno malobrojna, ujedno i najvažnija skupina korisnika ISVU-a na ustanovi jer predstavljaju sponu između Centra potpore ISVU-a i njihove matične ustanove. Tijekom webinara polaznici su imali priliku postavljati pitanja iz svih područja primjene ISVU-a, što je rezultiralo kvalitetnom razmjenom znanja i iskustava. Koordinatori su aktivno sudjelovali i osim pitanja upućenih voditeljima webinara razmjenjivali su primjere i pojašnjenja kako određene poslovne procese provode u praksi na njihovim ustanovama.

Webinaru je prisustvovalo više od 60 sudionika, a prezentacija ovog webinara, kao i drugi materijali s prethodno održanih webinara iz ovog područja dostupni su na wiki stranicama usluge ISVU.

Vizual za webinar


Izdvojena događanja Srca

Ožu 28

Srce od 28. do 30. ožujka 2023. organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2023, ujedno i završnu konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO. 

lip 01

U lipnju 2023. organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

ruj 01

U rujnu/listopadu 2023. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

lis 01

Međunarodni Tjedan otvorenog pristupa (Open Access Week) ove godine obilježava se u listopadu 2023.

pro 07

Ove godine 7. prosinca obilježavamo Dan e-učenja.