Održan webinar Srca „Uloga koordinatora za ISVU“

21. 4. 2022.

U okviru webinara Srca djelatnici Centra potpore ISVU održali su 20. travnja 2022. webinar na temu „Uloga koordinatora za ISVU“ kojem su prisustvovali koordinatori za ISVU i drugi zainteresirani korisnici ISVU-a.  

Stručnjaci Srca sudionicima su pojasnili važnost, ulogu i zadaće koordinatora za ISVU na njihovim ustanovama. Koordinatori za ISVU su, iako relativno malobrojna, ujedno i najvažnija skupina korisnika ISVU-a na ustanovi jer predstavljaju sponu između Centra potpore ISVU-a i njihove matične ustanove. Tijekom webinara polaznici su imali priliku postavljati pitanja iz svih područja primjene ISVU-a, što je rezultiralo kvalitetnom razmjenom znanja i iskustava. Koordinatori su aktivno sudjelovali i osim pitanja upućenih voditeljima webinara razmjenjivali su primjere i pojašnjenja kako određene poslovne procese provode u praksi na njihovim ustanovama.

Webinaru je prisustvovalo više od 60 sudionika, a prezentacija ovog webinara, kao i drugi materijali s prethodno održanih webinara iz ovog područja dostupni su na wiki stranicama usluge ISVU.

Vizual za webinar


Izdvojena događanja Srca

svi 23

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u ponedjeljak, 23. svibnja 2022.  u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

svi 25

Webinar "Google Rapid Response (GRR) - udaljena forenzika računala" održat će se 25. svibnja 2022. od 10 do 13 sati.

lip 06

U lipnju 2022. organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.