Održan webinar Srca „Upis brucoša u novu akademsku godinu“

10. 6. 2022.

U okviru webinara Srca 8. lipnja 2022. održan je webinar na temu „Upis brucoša u novu akademsku godinu“ kojem su prisustvovali koordinatori za ISVU i djelatnici studentskih službi.

Na dobro posjećenom webinaru stručnjaci Srca sudionicima su dali preporuke za online upise, pojasnili postupak upisa s državne mature i pojasnili im koje su moguće pogreške i obavijesti prilikom upisa brucoša u sustavu s obzirom na to da se bliže upisi na visoka učilišta u srpanjskom roku. Korisnicima koji imaju iskustva u vođenju upisa webinar je poslužio kao podsjetnik na sve pripremne radnje, a našim novijim korisnicima je webinar poslužio kao smjernica ili uputa kako se mogu provesti upisi. Na kraju webinara polaznici su imali priliku postavljati pitanja i uključiti se u raspravu iz raznih područja primjene ISVU-a, a što je rezultiralo kvalitetnom razmjenom znanja i iskustava te usporedbom različitih poslovnih praksi i načina vođenja procesa upisa na pojedinim ustanovama. Za sudjelovanje na ovom webinaru Srca sudionici su mogli preuzeti potvrdu i značku, ispuniti anketu o zadovoljstvu predavačima i webinarom te ostaviti prijedloge za neke buduće webinare.

Veseli nas što je i na ovom webinaru Srca prisustvovao velik broj korisnika, njih više od 90. To je do sada najposjećeniji u webinar iz područja ISVU-a u ovoj akademskoj godini, što nam pokazuje da odabirom tema uspješno odgovaramo na potrebe naših korisnika.

U akademskoj godini 2021./2022. održano je šest webinara na kojima je prisustvovalo više od 400 polaznika. Ovo je zadnji održani webinar prije ljetne stanke, a Centar potpore ISVU-a za jesen priprema i neke nove sadržaje.

Prezentacija i snimka ovog, kao i drugih prethodno održanih webinara Srca u kojima su obrađivane teme vezane uz ISVU, dostupne su na wiki stranicama usluge ISVU.

Vizual za webinar


Izdvojena događanja Srca

Ožu 28

Srce od 28. do 30. ožujka 2023. organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2023, ujedno i završnu konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO. 

lip 01

U lipnju 2023. organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

ruj 01

U rujnu/listopadu 2023. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.

lis 01

Međunarodni Tjedan otvorenog pristupa (Open Access Week) ove godine obilježava se u listopadu 2023.

pro 07

Ove godine 7. prosinca obilježavamo Dan e-učenja.