Održan webinar Srca „Upis brucoša u novu akademsku godinu“

10. 6. 2022.

U okviru webinara Srca 8. lipnja 2022. održan je webinar na temu „Upis brucoša u novu akademsku godinu“ kojem su prisustvovali koordinatori za ISVU i djelatnici studentskih službi.

Na dobro posjećenom webinaru stručnjaci Srca sudionicima su dali preporuke za online upise, pojasnili postupak upisa s državne mature i pojasnili im koje su moguće pogreške i obavijesti prilikom upisa brucoša u sustavu s obzirom na to da se bliže upisi na visoka učilišta u srpanjskom roku. Korisnicima koji imaju iskustva u vođenju upisa webinar je poslužio kao podsjetnik na sve pripremne radnje, a našim novijim korisnicima je webinar poslužio kao smjernica ili uputa kako se mogu provesti upisi. Na kraju webinara polaznici su imali priliku postavljati pitanja i uključiti se u raspravu iz raznih područja primjene ISVU-a, a što je rezultiralo kvalitetnom razmjenom znanja i iskustava te usporedbom različitih poslovnih praksi i načina vođenja procesa upisa na pojedinim ustanovama. Za sudjelovanje na ovom webinaru Srca sudionici su mogli preuzeti potvrdu i značku, ispuniti anketu o zadovoljstvu predavačima i webinarom te ostaviti prijedloge za neke buduće webinare.

Veseli nas što je i na ovom webinaru Srca prisustvovao velik broj korisnika, njih više od 90. To je do sada najposjećeniji u webinar iz područja ISVU-a u ovoj akademskoj godini, što nam pokazuje da odabirom tema uspješno odgovaramo na potrebe naših korisnika.

U akademskoj godini 2021./2022. održano je šest webinara na kojima je prisustvovalo više od 400 polaznika. Ovo je zadnji održani webinar prije ljetne stanke, a Centar potpore ISVU-a za jesen priprema i neke nove sadržaje.

Prezentacija i snimka ovog, kao i drugih prethodno održanih webinara Srca u kojima su obrađivane teme vezane uz ISVU, dostupne su na wiki stranicama usluge ISVU.

Vizual za webinar


Izdvojena događanja Srca

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u utorak, 28. lipnja 2022., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

srp 04

Webinar "Registracije v4 sučelja u OpenAIRE-u za urednike repozitorija u sustavu Dabarodržat će se 4. srpnja 2022. od 10 do 10:45 sati.