Održan webinar Srca: Uporaba Safe Exam Browsera u aktivnosti Test

21. 11. 2022.

U okviru webinara Srca djelatnici Centra za e-učenje održali su 16. studenog 2022. webinar pod naslovom "Uporaba Safe Exam Browsera u aktivnosti Test" kojem su prisustvovali  nastavnici u sustavu visokog obrazovanja i drugi zainteresirani korisnici.
Tim Centra za e-učenje predstavio je mogućnosti Safe Exam Browsera (SEB-a) koje se koriste za provođenje pisanih ispita znanja uz mogućnost povećane kontrole resursa koji su dostupni studentima tijekom ispita, čime se smanjuje mogućnost prepisivanja kod provođenja provjera znanja.

U okviru webinara prikazano je i kako podesiti preporučenu SEB konfiguraciju, koje su razlike između konfiguracija te kako izbjeći ili riješiti eventualne probleme na koje korisnici mogu naići, kao što su nemogućnost pokretanja ispita, izlaska iz ispita, greške prilikom prijave u sustav i drugo.

Webinaru je prisustvovalo 95 sudionika, a snimka i materijali vezani za navedenu temu dostupni su na web stranicama Centra za e-učenje.

webinari srca

Dodatne informacije o webinarima Srca možete pronaći na stranici Webinari Srca.


Izdvojena događanja Srca

pro 07

Ove godine 7. prosinca obilježavamo Dan e-učenja.

pro 12

U anketi koju je Sektor za napredno računanje proveo među korisnicima, znanstveni softver Mathematica je jedan od najpopularnijih izbora pa zbog toga Wolfram Mathematica i Srce za sve zainteresirane organiziraju trodnevnu online radionicu o korištenju ovog znanstvenog softvera. Broj prisutnih na radionici je ograničen.