50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Održan webinar „Upis studenata u višu nastavnu godinu“

24. 9. 2021.

Djelatnici Srca iz Centra potpore ISVU-a održali su 23. rujna webinar koji je pokrivao teme upisa u višu nastavnu godinu te evidenciju školarine. Webinaru su prisustvovali djelatnici studentskih referada i ISVU koordinatori na visokim učilištima.

U sklopu teme “Upis u višu nastavnu godinu” obrađeni su i vezani sadržaji poput: predradnje potrebne za upis godine, radnje potrebne za upis studenta u višu godinu, upis studenata putem Studomata i upis studenata kroz aplikaciju Studij i studenti.

U sklopu teme “Evidencija školarine” također su obrađeni vezani sadržaji: preduvjeti za opisivanje i zaključavanje školarina, definiranje školarine i programski ugovori.

Na webinaru je bilo prisutno 45 sudionika.

Detaljnije informacije o obrađenim temama dostupne su na poveznicama iz prezentacije koja se nalazi na wiki stranicama usluge ISVU.

slika zaslona tijekim webinara

webinari srca


Izdvojena događanja Srca

lis 18

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 18. listopada 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

lis 25

Želite li naučiti pisati jednostavne skripte u PHP-u koje koriste MySQL bazu podataka, izraditi adresar ili jednostavan sustav za unos i objavu novosti, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak,  25. listopada 2021., u  9 sati. Prijave su u tijeku.