Održana je konstituirajuća sjednica Upravnog vijeća Srca

30. 11. 2016.

U srijedu, 30. studenoga 2016. godine u Sveučilišnom računskom centru održana prva konstituirajuća sjednica novog Upravnog vijeća Srca. Sjednicu je sazvao i njome predsjedao rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras.

Odluku o imenovanju Upravnog vijeća donio je Senat Sveučilišta u Zagrebu na 5. sjednici održanoj 15. studenoga 2016. godine. U Upravno vijeće Srca imenovani su: na prijedlog rektora, red. prof. art. Mladen Janjanin, prorektor Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. Neven Vrček, dekan Fakulteta organizacije i informatike i Marko Lepoglavec, zamjenik predsjednika Studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu. Na prijedlog ministra znanosti i obrazovanja u Upravno vijeće je imenovana Ivana Puljiz, savjetnica za znanost i visoko obrazovanje u Ministarstvu znanosti i obrazovanja. Sandra Razbornik, voditeljica Ureda za međunarodnu i međuinstitucionalnu suradnju Srca članica je Upravnog vijeća kao predstavnica radnika Srca na temelju provedenih izbora.

Na sjednici je sudjelovao i ravnatelj Srca dr.sc. Zoran Bekić.

Za predsjednika Upravnog vijeća izabran je prof. dr. sc. Neven Vrček.

Na 1. sjednici Upravno vijeće je raspravilo plan predstojećih aktivnosti i donijelo Odluku o pokretanju postupka imenovanja ravnatelja Srca za razdoblje od 1. travnja 2017. godine  na rok od četiri godine.

Na slici (slijeva prema desno): dr. sc. Zoran Bekić, Marko Lepoglavec, Ivana Puljiz, prof. dr. sc. Neven Vrček, red. prof. art. Mladen Janjanin, Sandra Razbornik te prof. dr. sc. Damir Boras.


Izdvojena događanja Srca

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.