50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Održana konferencija za novinare Planovi Srca u 2016. godini

27. 1. 2016.

Ravnatelj Sveučilišnog računskog centra Srca dr. sc. Zoran Bekić održao je konferenciju za novinare na kojoj je predstavio planove Srca za 2016. godinu. Na konferenciji za novinare sudjelovao je i zamjenik ravnatelja Ivan Marić. Sveučilišni računski centar ove godine, 29. travnja, obilježava 45 godina rada i uspješnog djelovanja. Osim rođendana Srca, ove godine obilježavamo i godišnjice uspješnog rada nekih "mlađih" sustava Srca, koji se i nakon 10 godina nalaze u skupini najkorištenijih i najuspješnijih usluga. To su sustav AAI@EduHr (Autorizacijska i autentikacijska infrastruktura sustava znanosti i visokog obrazovanja Republike Hrvatske) i Hrčak - portal hrvatskih znanstvenih časopisa u otvorenom pristupu. Više detalja i cijeli izvještaj s konferencije potražite na stranici Pressroom. Konferencija za novinare Planovi Srca u 2016. godini

Izdvojena događanja Srca

Ožu 08

Ako žele nadograditi i upotpuniti svoje znanje i postati izvrstan korisnik programa Excel, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 8. 3. 2021. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

Ožu 10

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a – tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 10. 3. 2021. u 9:00 sati. Prijave su u tijeku!

Ožu 22

Pohađanjem ovog tečaja steknite znanja i vještine uporabe jezika R za analizu i vizualizaciju podataka. Tečaj počinje u ponedjeljak, 22. 3. 2021. u 13:00 sati.