50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Održana tradicionalna 11. po redu StuDOM radionica

15. 12. 2014.

12. prosinca 2014. u prostorijama Sveučilišnog računskog centra održana je tradicionalna jedanaesta po redu radionica za administratore lokalne StuDOM infrastrukture. Cilj je ovih radionica osigurati kontinuiranu edukaciju djelatnika studentskih centara zaduženih za StuDOM infrastrukturu te upoznavanje s radom Centra potpore StuDOM u 2014. godini kao i upoznavanje s planovima za nadolazeće razdoblje. Na radionici je sudjelovalo ukupno osam administratora i to dva iz Zagreba te po jedan iz Splita, Osijeka, Varaždina, Rijeke, Đakova i Šibenika.

Izdvojena događanja Srca

lip 16

16. lipnja organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

lip 18

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 18. 6. 2021., s početkom u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 23

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a - tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 23. 6. 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 28. 6. 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.