50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Okrugli stol: „Budućnost Interneta: kamo nakon NETmundiala“

10. 2. 2015.

13. veljače 2015. u 10:30 sati na Fakultetu elektrotehnike i računarstva (Unska 3, Zagreb, Siva vijećnica) održat će se okrugli stol: „Budućnost Interneta: kamo nakon NETmundiala?“.

Konferenciju organizira Chevening Alumni Hrvatska u suradnji s Britanskim veleposlanstvom u Zagrebu i uz potporu Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. Sažetak:
Konferencija NETmundial sazvana je kako bi se raspravljalo o budućnosti upravljanja Interneta, posebno u kontekstu globalizacije ICANN-a. Uzimajući u obzir važnost Interneta za sveukupnu globalnu ekonomiju, svakodnevni život građana i poslovanja te povijesni trenutak, tema konferencije je u samom vrhu međunarodne političke agende. Okrugli stol pod naslovom "Budućnost Interneta: kamo nakon NETmundiala?" okupit će predstavnike hrvatske internetske zajednice kako bi raspravili rezultate procesa pokrenutog na NETmundialu. Panelisti iz akademije i prakse iznijet će svoja mišljenja o budućem razvoju Interneta kao i o implikacijama za hrvatsko gospodarstvo i društvo.

Izlagači:

  • Dr. sc. Predrag Pale – Fakultet elektrotehnike i računarstva, Sveučilište u Zagrebu
  • Prof. dr. sc. Pavel Gregorić, izvanredni profesor – Hrvatski studiji, Sveučilište u Zagrebu
  • Ivan Marić, dipl. ing., zamjenik ravnatelja – tehnički direktor, Sveučilišni računski centar, Sveučilište u Zagrebu

Moderator okruglog stola: Matija Matoković, delegat na konferenciji NETmundial Dolazak je potrebno potvrditi na info@chevening-cro.org.

Izdvojena događanja Srca

lip 16

16. lipnja organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

lip 18

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 18. 6. 2021., s početkom u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 23

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a - tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 23. 6. 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 28. 6. 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.