50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Okrugli stol Digitalne vještine za poučavanje i učenje ili vještine 21. stoljeća u obrazovanju

28. 9. 2016.

Okrugli stol na temu digitalnih vještina za poučavanje i učenje održat će se u petak, 30. rujna 2016. s početkom u 12 sati u Sveučilišnom računskom centru Srce. Na okruglom stolu, koji zajedno organiziraju Sveučilišni računski centar Srce i Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, raspravljat ćemo o tome kako se u Hrvatskoj gleda na potrebe za digitalnim vještinama, prvenstveno nastavnika kroz cijelu vertikalu obrazovanja, kao i s kojim vještinama danas mladi izlaze na tržište rada. Ovom prilikom pridružit će nam se niz uvodničara iz svih segmenata obrazovanja. Više o okruglom stolu možete pročitati na stranicama Tjedna Centra za e-učenje.

Okrugli stol održava se u okviru Tjedna Centra za e-učenje Srca i Tjedna cjeloživotnog učenja kako bi nastavnicima pomogli da steknu nova znanja u području e-učenja, da usavrše nastavničke kompetencije te pronađu najbolji način kako integrirati tehnologije e-učenja u obrazovni proces.

 


Izdvojena događanja Srca

lip 16

16. lipnja organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

lip 18

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 18. 6. 2021., s početkom u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 23

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a - tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 23. 6. 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 28. 6. 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.