50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Okrugli stol "Koliko smo unaprijedili nastavu u visokom obrazovanju primjenom e-učenja"

24. 9. 2019.

Pozivamo Vas na okrugli stol "Koliko smo unaprijedili nastavu u visokom obrazovanju primjenom e-učenja?", koji će se održati u srijedu, 25.9.2019. s početkom u 11 sati u Srcu u okviru Tjedna Centra za e-učenje Srca (23. do 27. rujna 2019.).

Cilj okruglog stola je raspravljati o tome jesu li nove tehnologije unaprijedile kvalitetu obrazovanja, u kojoj mjeri i zašto danas e-učenje još uvijek nije sastavni dio obrazovnog procesa na svim visokoškolskim ustanovama. Uz osvrt na to što je napravljeno od početka sustavnog uvođenja e-učenja u visokom obrazovanju provođenjem Tempus projekta EQIBELT, raspravljat će se na koji način su nove tehnologije promijenile i unaprijedile nastavu, o novim metodama poučavanja i učenja i je li to pomoglo da današnji studenti izađu s fakulteta sa znanjima i vještinama koji su im potrebni za tržište rada.

Panelisti na okruglom stolu su:

  • izv. prof. dr. sc. Marta Žuvić, prorektorica za osiguravanje i unaprjeđivanje kvalitete Sveučilišta u Rijeci
  • prof. dr. sc. Jadranka Lasić Lazić, Filozofski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
  • prof. dr. sc. Zoran Ježić, prodekan za preddiplomske studije Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci
  • doc. dr. sc. Ivan Grgurević, prodekan za nastavu i studente Fakultet prometnih znanosti Sveučilište u Zagrebu
  • Pegi Pavletić, predsjednica Hrvatskog studentskog zbora.

stranice Tjedna Centra za e-učenje


Izdvojena događanja Srca

lip 16

16. lipnja organiziramo nacionalnu konferenciju korisnika sustava za e-učenje Moodle.

lip 18

Ako se želite upoznati s osnovnim mogućnostima programa Excel, prijavite se na radionicu koja će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Radionica će se održati u petak, 18. 6. 2021., s početkom u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 23

Želite li se upoznati s osnovama CSS-a - tehnologije za oblikovanje web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u srijedu, 23. 6. 2021. u 9 sati. Prijave su u tijeku.

lip 28

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 28. 6. 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.