50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Online radionica Srca "Implementing a European Student eID"

9. 10. 2020.

U sklopu europskog tjedna radionica vezanih uz projekt MyAcademicID Srce organizira radionicu "Implementing a European Student eID".

Na radionici će biti predstavljeni rezultati projekta MyAcademicID čiji je cilj kreiranje europskog studentskog identifikatora (ESI) koji će omogućiti sigurnu i nesmetanu razmjenu podataka između visokih učilišta u Europi uz povezivanje sustava akademskih elektroničkih identiteta sa sustavima eIDAS i eduGAIN.

Radionica će se održati 22. listopada 2020. godine s početkom u 11:00 sati putem sustava webinara Srca. Namijenjena je osobama uključenima u procese mobilnosti studenata (posebno kroz Erasmus programe), ali i svima zainteresiranima.

Više informacija o programu i obrazac za prijavu.

Online radionica Srca "Implementing a European Student eID"


Izdvojena događanja Srca

lis 18

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak, 18. listopada 2021., u 16:30 sati. Prijave su u tijeku.

lis 25

Želite li naučiti pisati jednostavne skripte u PHP-u koje koriste MySQL bazu podataka, izraditi adresar ili jednostavan sustav za unos i objavu novosti, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj započinje u ponedjeljak,  25. listopada 2021., u  9 sati. Prijave su u tijeku.