Osnivač sustava Moodle otvara Moodlemoot Hrvatska 2020!

5. 6. 2020.

Deseti jubilarni Moodlemoot Hrvatska otvorit ćemo predavanjem Martina Dougiamasa, osnivača i direktora sustava Moodle, najpoznatijeg i najraširenijeg open source sustava za učenje na daljinu u svijetu. Sustav Moodle se najviše koristi i za online nastavu u Hrvatskoj.

Ovogodišnji Moodlemoot Hrvatska 2020 u organizaciji Centra za e-učenje Srca i Centra za potporu e-učenju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održat će se online putem sustava za webinare Srca i to 16. i 17. lipnja 2020.

Uz pozvano predavanje, održat ćemo i panel na temu „Koliko smo uspješno prenijeli visokoškolsku nastavu u online okruženje?“ gdje ćemo s prorektorima hrvatskih sveučilišta razgovarati o tome kako se danas odvija nastava, s kojim izazovima su se uprave sveučilišta, nastavnici i studenti susreli prelaskom u potpunosti online, i koja su njihova promišljanja kako dalje.

Također imamo i pozvana predavanja europskih stručnjaka koji će dati praktične savjete o tome što dalje nakon što smo svu nastavu prebacili online, kako dalje unaprijediti online nastavu. Ujedno će dati i osvrt na istraživanje kako su se studenti snašli u nastavi u online okruženju.

Glavni dio Moodlemoota čine prezentacije kojih ove godine imamo velikih broj, a dio njih dolazi i iz susjednih zemalja, što nas izuzetno veseli, pa je ovaj 10. Moodlemoot Hrvatska i regionalni.

Tema ovogodišnjeg Moodlemoota je prebacivanje nastave u potpunosti u online okruženje što je za sve nas je bio i još uvijek je izazov, stoga vjerujemo da će svima biti zanimljivo čuti iskustva  drugih i prikupiti nova saznanja i ideje kako bi nastavu učinili još boljom.

10. Moodlemoot Hrvatska 2020 online


Izdvojena događanja Srca

Trenutno nema događanja.