Počela 22. smotra Sveučilišta u Zagrebu

23. 11. 2017.

U četvrtak, 23. studenog 2017. je u Francuskom paviljonu Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu počela 22. smotra Sveučilišta u Zagrebu. Smotru su svečanim govorima otvorili ministrica znanosti i obrazovanja prof. dr. sc. Blaženka Divjak, prorektorica za studente, studije i upravljanje kvalitetom prof. dr. sc. Ivana Čuković-Bagić, izaslanica gradonačelnika Milana Bandića i rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras.

Smotra Sveučilišta traje do subote, a na Smotri će se predstaviti i Sveučilišni računski centar. Srce na smotri ima štand na kojem predstavljamo obrazovne aktivnosti.

Detaljnije informacije o samom događanju dostupne su na web stranicama Smotre.


Izdvojena događanja Srca

kol 21

Želite li se upoznati s mogućnostima besplatnog programa GIMP koji će vam biti od pomoći pri obradi slika ili drugih vrsta grafike, prijavite se na radionicu koja će se održati 21. 8. 2018. u 16:30 sati. Prijave su u tijeku!

kol 22

Želite li se upoznati s osnovama HTML-a – tehnologije za izradu web-stranica? Prijavite se na tečaj koji će započeti u srijedu, 22. 8. 2018., u 9 sati.
Prijave su u tijeku.

ruj 24

Steknite znanja i vještine potrebne za administraciju operacijskih sustava Windows ili Linux. Prijave za novi ciklus koji počinje 24. 9. 2018. su u tijeku.