Počeo tjedan otvorenog obrazovanja

27. 3. 2017.

Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu (Srce) se pridružuje obilježavanju međunarodnog Tjedna otvorenog obrazovanja 2017. U Tjednu otvorenog obrazovanja, koji se ove godine obilježava od 27. do 31. ožujka, diljem svijeta se organiziraju tribine, predavanja i inicijative kojima se želi podići svijest o važnosti otvorenog obrazovanja i njegovog utjecaja na suvremene načine učenja u cijelom svijetu.

Srce će ovogodišnji Tjedan obilježiti:

Ovim dvjema inicijativama Srce želi doprinijeti otvorenosti i dostupnosti obrazovnih materijala te potaknuti na raspravu i promišljanje o važnosti otvorenog pristupa znanstvenim informacijama, obrazovnim sadržajima, istraživanjima i publikacijama.

Pozivamo sve da nam se pridruže u Srcu na ovoj zanimljivoj tribini! Za sudjelovanje se nije potrebno prijavljivati, a za one koji nisu u mogućnosti doći, osigurat ćemo prijenos putem sustava za webinare.


Izdvojena događanja Srca

velj 10

Upoznajte tajne programiranja u R-u, jeziku za analizu i vizualizaciju podataka. Prijave traju do 5.2.2020.

velj 17

Steknite znanja potrebna za administaciju operacijskog sustava Linux. Tečaj počinje 17. 2. 2020. u 9 sati. Prijave su u tijeku. 

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.