50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Počeo tjedan otvorenog obrazovanja

27. 3. 2017.

Sveučilišni računski centar Sveučilišta u Zagrebu (Srce) se pridružuje obilježavanju međunarodnog Tjedna otvorenog obrazovanja 2017. U Tjednu otvorenog obrazovanja, koji se ove godine obilježava od 27. do 31. ožujka, diljem svijeta se organiziraju tribine, predavanja i inicijative kojima se želi podići svijest o važnosti otvorenog obrazovanja i njegovog utjecaja na suvremene načine učenja u cijelom svijetu.

Srce će ovogodišnji Tjedan obilježiti:

Ovim dvjema inicijativama Srce želi doprinijeti otvorenosti i dostupnosti obrazovnih materijala te potaknuti na raspravu i promišljanje o važnosti otvorenog pristupa znanstvenim informacijama, obrazovnim sadržajima, istraživanjima i publikacijama.

Pozivamo sve da nam se pridruže u Srcu na ovoj zanimljivoj tribini! Za sudjelovanje se nije potrebno prijavljivati, a za one koji nisu u mogućnosti doći, osigurat ćemo prijenos putem sustava za webinare.


Izdvojena događanja Srca

tra 28

Srce 28. i 29. travnja organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2021, ujedno i konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO, koja će se održati virtualno.

svi 03

Ako žele nadograditi i upotpuniti svoje znanje i postati izvrstan korisnik programa Excel, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 3. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.

svi 10

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 10. svibnja 2021., u 9 sati. Prijave su u tijeku.

svi 25

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 25. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.