Početkom svake akademske godine provodimo akciju "Srce za brucoše"

3. 10. 2014.

Na početku nove akademske godine provodimo već tradicionalnu akciju „Srce za brucoše" kako bismo studente, posebice brucoše, upoznali s pravima i mogućnostima koje imaju, predstavili im najznačajnije usluge Srca i olakšali pristup tim uslugama.

Predstavljanje Srca i naših usluga putem kratkih predavanja brucošima na Sveučilištu u Zagrebu u kontinuitetu se održavanju već sedam godina. Sve sastavnice Sveučilišta u Zagrebu i ove su godine podržale našu akciju tako da smo tijekom rujna i početkom listopada predstavili naše usluge, koje
će studentima biti od koristi tijekom njihovog studija, na većini sastavnica, a do sredine listopada obići ćemo i ostale. Za brucoše smo pripremili bookmark s kalendarom akademske godine 2014./2015. Više pročitajte na našoj stranici za studente.

Izdvojena događanja Srca

pro 12

U anketi koju je Sektor za napredno računanje proveo među korisnicima, znanstveni softver Mathematica je jedan od najpopularnijih izbora pa zbog toga Wolfram Mathematica i Srce za sve zainteresirane organiziraju trodnevnu online radionicu o korištenju ovog znanstvenog softvera. Broj prisutnih na radionici je ograničen.