50.srce.hr - U srcu digitalne transformacije znanosti i visokog obrazovanja!

Podaci o studijskim programima iz Mozvaga dostupni su na portalu Qrossroads

25. 4. 2016.

Mozvag je informacijski sustav za podršku procesima akreditacije i reakreditacije studijskih programa i visokih učilišta te audita visokih učilišta za potrebe AZVO kojeg razvija i održava Srce. Podaci o akreditiranim studijskim programima i visokim učilištima iz informacijskog sustava Mozvag dostupni su putem Preglednika studijskih programa.

Sada je Srce u suradnji s Europskim konzorcijem za akreditaciju u visokom obrazovanju (ECA - http://ecahe.eu/) postavilo 1370 akreditiranih studijskih programa iz Mozvaga na portal Qrossroads koji obuhvaća podatke o akreditiranim studijskim programima 11 europskih država. ECA ima za cilj priznavanje akreditacija i audita studijskih programa i visokih učilišta zemalja članica, izgradnju platforme za učenje i diseminaciju iskustava vezanih uz akreditaciju, povećanje transparentnosti informacija o kvaliteti te omogućavanje internacionalizacije institucija i mobilnosti studenata.

Izdvojena događanja Srca

tra 28

Srce 28. i 29. travnja organizira stručnu konferenciju Srce DEI 2021, ujedno i konferenciju nacionalnog strateškog projekta HR-ZOO, koja će se održati virtualno.

svi 03

Ako žele nadograditi i upotpuniti svoje znanje i postati izvrstan korisnik programa Excel, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 3. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.

svi 10

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 10. svibnja 2021., u 9 sati. Prijave su u tijeku.

svi 25

Ako se želite upoznati s naprednim mogućnostima rada u programu Excel i unaprijediti svoje znanje o proračunskim tablicama, prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u utorak, 25. svibnja 2021., u 17 sati. Prijave su u tijeku.