Podjela certifikata drugoj skupini polaznika programa edu4IT

21. 7. 2016.

U četvrtak, 21. 7. 2016. godine u 14:00 sati održana je podjela certifikata polaznicima drugog ciklusa programa obrazovanja za IT-specijaliste edu4IT, Sistemski administrator 1.

Osim savladavanja teorijskih i praktičnih vještina iz područja administracije operacijskih sustava Windows i Linux, program edu4IT sastoji se i od upoznavanja s ključnim pojmovima, dionicima i aktivnostima u području razvoja e-infrastrukture u sustavu znanosti i visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj i Europi.

Program obrazovanja za IT-specijaliste edu4IT namijenjen je prvenstveno IT-djelatnicima u obrazovnim i znanstveno-istraživačkim ustanovama iz sustava visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj, ali i svim zainteresiranima.

Više informacija o ovom programu možete pronaći na stranicama programa edu4IT.

Novi ciklus programa edu4IT Sistemski administrator 1 počinje 26. 9. 2016. godine. Prijave su u tijeku.  


Izdvojena događanja Srca

ruj 26

Želite li naučiti služiti se programom Access i kreirati baze podataka? Prijavite se na tečaj koji će se održati u online okruženju, uz vodstvo predavača. Tečaj će započeti u ponedjeljak, 26. rujna 2022. u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

lis 05

Online radionica "Korištenje računalnog klastera Isabella" održat će se  5. listopada 2022., od  9 do 15 sati, a kao preduvjet za sudjelovanje polaznici moraju proći provjeru znanja u sklopu online tečaja "Linux za korisnike Isabelle".

lis 10

Od 10. do 14. listopada 2022. održavamo Tjedan Centra za e-učenje - niz radionica i tečajeva za nastavnike.