Podjela certifikata drugoj skupini polaznika programa edu4IT

21. 7. 2016.

U četvrtak, 21. 7. 2016. godine u 14:00 sati održana je podjela certifikata polaznicima drugog ciklusa programa obrazovanja za IT-specijaliste edu4IT, Sistemski administrator 1.

Osim savladavanja teorijskih i praktičnih vještina iz područja administracije operacijskih sustava Windows i Linux, program edu4IT sastoji se i od upoznavanja s ključnim pojmovima, dionicima i aktivnostima u području razvoja e-infrastrukture u sustavu znanosti i visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj i Europi.

Program obrazovanja za IT-specijaliste edu4IT namijenjen je prvenstveno IT-djelatnicima u obrazovnim i znanstveno-istraživačkim ustanovama iz sustava visokog obrazovanja u Republici Hrvatskoj, ali i svim zainteresiranima.

Više informacija o ovom programu možete pronaći na stranicama programa edu4IT.

Novi ciklus programa edu4IT Sistemski administrator 1 počinje 26. 9. 2016. godine. Prijave su u tijeku.  


Izdvojena događanja Srca

stu 19

Jeste li znali da postoje alati koji vam mogu pomoći prilikom izrade i organizacije bibliografskih izvora i umetanja referenci u tekst? Da biste naučili raditi s njima, prijavite se na tečaj koji se održava u utorak, 19. 11. 2019., u 9 sati.

stu 19

Želite li naučiti raditi s besplatnim alatima za grafički dizajn? Prijavite se na tečaj koji će započeti u utorak, 19. 11. 2019., u 9:00 sati. Prijave su u tijeku.

stu 22

Tijekom jednodnevnog predavanja saznajte što su to certifikati i na koje se sve načine koriste. Predavanje je otvoreno za sve zainteresirane.