Pohađajte i vi najpopularnije besplatne online tečajeve

30. 3. 2020.

Od ponedjeljka, 16. ožujka 2020., zbog epidemiološke situacije povezane s bolesti COVID-19, sve su obrazovne aktivnosti u učionicama Srca privremeno zaustavljene. Međutim, online tečajevi i dalje su dostupni polaznicima, a aktivnost na sustavu za e-učenje iz dana u dan raste.

Iako sustav za e-učenje Tečajeva Srca redovno svakodnevno bilježi velik broj novih korisnika, uobičajene brojke ovih dana još su veće. Od 16. ožujka 2020. do danas u sustavu je registrirano preko 500 novih korisnika, koji su se upisali u više od 630 online tečajeva.

Polaznici su u ovom razdoblju najveći interes pokazali za tečajeve iz područja uporabe uredskih alata Microsoft Excel i Word pa je tako više od 140 polaznika upisalo tečaj "Proračunske tablice (Excel 2010)". Za tečaj "Obrada teksta (Word 2010)" odlučilo se 80 polaznika, a za tečaj "Obrada teksta - napredna razina (Word 2010)" 50 polaznika.

Podsjećamo, online tečajevi Srca besplatni su za sve polaznike, a za pohađanje se možete prijaviti uporabom svojeg korisničkog računa u sustavu AAI@EduHr, putem sustava NIAS (e-Građani) ili otvaranjem lokalnog korisničkog računa. Online tečajevima pristupa se putem sustava za e-učenje Tečajeva Srca. Za pomoć prilikom prijave u sustav ili na željene tečajeve slobodno nas kontaktirajte putem adrese edu@srce.hr.

Učite kod kuće, besplatni online tečajevi i obrazovni materijali


Izdvojena događanja Srca

Trenutno nema događanja.