Popodne@CEU

11. 2. 2014.

Pozivamo vas da nam se pridružite na mjesečnom druženju na temu e-učenja u ponedjeljak, 17. veljače 2014. u 16 sati, u učionici E u Srcu. Naslov uvodnoga predavanja je "Povezivanje sustava Merlin sa sustavom ISVU na primjeru Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu"
uvodničari:

  • prof. dr. sc. Marta Mileusnić, doc. dr. sc. Dario Perković, Mladen Globan, Rudarsko-geološko-naftni fakultet Sveučilišta u Zagrebu,
  • Zvonko Martinović, Centar za e-učenje Srca

U listopadu 2013. godine Centar za e-učenje Srca započeo je projekt povezivanja sustava za e-učenje Merlin sa sustavom ISVU. Povezivanje sustava je omogućilo fakultetima (institucijskim administratorima) na sustavu za e-učenje Merlin da na jednostavan način otvore svoje kolegije iz sustava ISVU na sustavu Merlin te u njih upišu sve nastavnike i studente čime je značajno olakšano otvaranje e-kolegija na sustavu, te upis nastavnika i studenata na početku akademske godine ili u bilo kojem trenutku. U uvodnom predavanju predstavit će se projekt i mogućnosti koje donosi, a kolege s Rudarsko-geološko-naftnog fakulteta  opisati će svoja iskustva tijekom pilot projekta. Nadamo se da ste u mogućnosti odazvati se našem pozivu i veselimo se vašem dolasku i aktivnom sudjelovanju. Za sudjelovanje na druženju Popodne@CEU nije se potrebno prijaviti.

Izdvojena događanja Srca

Ožu 02

Steknite znanja i vještine potrebne za naprednu administraciju operacijskih sustava Windows i Linux, sigurnost operacijskih sustava te osnove računalnih mreža. Prijave za novi ciklus koji počinje 2. 3. 2020. su u tijeku.

svi 11

Ovladajte naprednom administracijom Linux poslužitelja. Tečaj Linux akademije počinje 11. 5. 2020. u 17 sati. Prijave su u tijeku.