Popodne@CEU

18. 9. 2014.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na mjesečnom druženju na temu e-učenja u ponedjeljak, 22. rujna 2014. u 16 sati, u učionici A u Srcu.


Naslov uvodnoga predavanja je "Taksonomija kompetencije sveučilišnih nastavnika za e-učenje", a održat će ga Snježana Babić, prof. s Veleučilišta u Rijeci.


U ovom predavanju bit će predstavljen teorijski okvir istraživanja relevantne literature iz područja činitelja nastavničkog prihvaćanja tehnologije i inovacija u području e-učenja te kompetencija za njegovu primjenu na visokoškolskim učilištima. Na podlozi rezultata istraživanja bit će opisan problem definiranja razine kompetencije, zatim će biti predstavljene definirane dimenzije u okviru kojih će biti navedene ključne komponente te odabrani činitelji kompetencije visokoškolskog nastavnika za e-učenje u hibridnom okruženju.   Ulaz je slobodan, a na predavanje se nije potrebno prethodno prijaviti. Pridružite nam se!   Više saznajte na stranici Popodne@CEU.

Izdvojena događanja Srca

pro 12

U anketi koju je Sektor za napredno računanje proveo među korisnicima, znanstveni softver Mathematica je jedan od najpopularnijih izbora pa zbog toga Wolfram Mathematica i Srce za sve zainteresirane organiziraju trodnevnu online radionicu o korištenju ovog znanstvenog softvera. Broj prisutnih na radionici je ograničen.